Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Wie zijn wij?

Welkom op gokkenopvoetbal.be! Je bent bij ons aanbeland omdat je, net als wij, graag volgt wat er op de (inter)nationale voetbalvelden gebeurt. Je bent op de hoogte van elk doelpunt in de Pro League of Premier League, je weet hoe het zit met de belangrijkste transfers én je weet welke ploeg in vorm is en welke niet. Deze kennis is zeer waardevol als je wilt gaan gokken op voetbal. Maar weet je ook hoe je vanaf nu verder moet? Hoe pak je het gokken aan? Gokkenopvoetbal.be heeft het antwoord op al dit soort vragen.

Even voorstellen!

Gokken op voetbal is een vak apart. Dat je veel van voetbal weet, betekent niet dat je met gemak de ene na de andere weddenschap wint. Sterker nog, als je onvoorbereid aan het gokken gaat, is er een grote kans dat je meteen verlies lijdt. Wedden op voetbalwedstrijden is iets dat je moet leren. Zo moet je bijvoorbeeld weten welke weddenschappen geschikt zijn voor welke situaties. En weet je trouwens wel wat termen als 1×2, over/under en Asian handicap betekenen? Zonder deze kennis ben je nergens. Daarnaast is het essentieel dat je weet hoe quoteringen (of ‘odds’ of ‘noteringen’) werken en welke informatie bookmakers allemaal gebruiken om tot de perfecte getallen te komen. Over bookmakers gesproken… het is cruciaal dat je een goede keuze maakt wanneer je op zoek gaat naar een online bookie. Anders gaat het plezier in het voetbalgokken er snel vanaf.

Er komt veel op je af wanneer je de eerste stappen zet in de online gokwereld. Op dat moment kun je wel wat hulp gebruiken. Wij nemen die taak graag op ons! Gokkenopvoetbal.be is een platform van voetbalgokkers voor voetbalgokkers. We houden al meer dan 10 jaar bezig met wedden, en weten dus precies wat werkt (en vooral ook wat niet werkt). Toen we net begonnen met voetbalwedden hebben we regelmatig fouten gemaakt. We hebben verkeerde weddenschappen afgesloten, ons laten leiden door emoties en af en toe hebben we meer geld ingezet dan eigenlijk verstandig was. Dit soort fouten kun jij gemakkelijk vermijden. Wij zijn er immers om je te begeleiden zodat je vanaf het eerste moment de juiste focus hebt. Ze zeggen weleens ‘kennis is macht’. Maar in dit geval is kennis vooral de sleutel tot een alsmaar groeiend geldbedrag. Want met gokkenopvoetbal.be als startpunt kan die winst je bijna niet ontgaan.

Je kiest altijd de beste bookmaker dankzij onze reviews

Een succesvolle voetbalgokker begint bij de basis, oftewel bij de zoektocht naar een goede bookmaker. De Belgische Kansspelcommissie heeft in de afgelopen jaren licenties verleend aan verschillende gokbedrijven. Zo kun je onder andere legaal wedden bij Unibet, Ladbrokes, Betfirst, Bet777 en Napoleon. Zo’n licentie is belangrijk (want wie wil niet zeker weten dat een platform veilig is?), maar zegt niets over de bookmaker zelf. En dat terwijl er grote verschillen zijn.

Het is cruciaal dat je een bookmaker kiest die bij je past. Vooral zaken als het wedaanbod, de hoogte van de quoteringen, de openingstijden en bereikbaarheid van de klantenservice, stortingslimieten en de gebruiksvriendelijkheid van het (mobiele) platform verdienen je aandacht. Stel je hebt een account aangemaakt en geld gestort, en pas daarna kom je erachter dat jouw favoriete competitie of weddenschap helemaal niet op het platform te vinden is. Een slechtere start kun je je niet bedenken. Je moet dus slim kiezen. Alleen valt het met al dat aanbod nog niet mee om een goede keuze te maken. Daarom hebben wij alvast het belangrijkste werk voor je gedaan.

We hebben de populairste bookmakers stevig onder de loep genomen en gekeken wat ze allemaal te bieden hebben én wat er beter kan. Uiteraard zijn de bookmakers ook stuk voor stuk getest met echt geld. Op deze manier hebben we zelf ondervonden hoe het zit met onder andere de gebruiksvriendelijkheid van het platform en de mogelijkheden qua live wedden. Het resultaat van ons onderzoek valt te lezen in de bookmakers reviews die op ons platform staan. Enkel legale bookmakers verdienen hier een plek, dus over de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken.

Wij begeleiden je naar de perfecte weddenschap

Gokkenopvoetbal.be is volledig onafhankelijk. Hierdoor kunnen we altijd eerlijke reviews schrijven wanneer we de bookmakers beoordelen. Die eerlijkheid en openheid is ook kenmerkend voor de rest van ons platform. We zijn neutraal, actueel en we hebben voortdurend het beste met je voor. Ons doel is om kennis te delen waardoor we van jou een betere voetbalwedder maken.

Voor beginnende gokkers hebben we allerlei handige informatie op het platform staan. Je leest over de verschillende wedtypes, over quoteringen, over de rol van de bookmaker en nog veel meer. Maar ook als die beginfase achter je ligt, heeft gokkenopvoetbal.be genoeg te bieden. Van beginner tot gevorderde, bij ons vind je betrouwbare tips voor iedereen. Zelfs als je al een paar jaar ervaring hebt, kun je nog wat bijleren. Misschien ontdek je op ons platform wel een nieuwe strategie. Deze strategie kan zomaar de basis vormen voor de perfecte weddenschap.

Blijf op de hoogte van het actuele voetbalnieuws

Als gepassioneerde voetbalfans kunnen we het niet laten of regelmatig een weddenschap te plaatsen. Ook na ruim 10 jaar storten we ons nog steeds vol enthousiasme op het gokken. Omdat we zo actief betrokken zijn bij de wereld van het voetbalgokken, weten we precies wat er op dit moment speelt. Natuurlijk delen we die kennis direct met jou. Gokkenopvoetbal.be is bijvoorbeeld dagelijks up-to-date met actueel voetbalnieuws. We richten ons op populaire voetbalmatches en voorzien je meteen van goede tips voor je weddenschappen. Daarnaast houden we de quoteringen in de gaten zodat jij het als eerste hoort als er weddenschappen zij die je niet mag laten liggen. Kortom, gokkenopvoetbal.be is dé plek waar je moet zijn als je graag een gokje waagt.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.