Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Betfirst

Betfirst is een begrip als bookmaker in België voor voetbalweddenschappen. Met een wedden op voetbal aanbod in alle top-competities heeft Betfirst een ruime keuze voor iedere gokker.

Vlaamstalig Belgische licentie
Ga naar Betfirst arrow

Gokken op voetbal bij Betfirst

Betfirst is een van de bekendste en populairste bookmakers van België. Er zijn veel verkooppunten in ons land te vinden, maar online wedden is natuurlijk een stuk makkelijker. En laat Betfirst nu echt zo’n bookmaker zijn die online alles goed op orde heeft. Je profiteert er van allerlei extra opties zoals Goal Rush en Multiway+. De live match tracker en push-berichten zorgen er bovendien voor dat je voortdurend op de hoogte bent van wat er zich op de Europese voetbalvelden afspeelt. Klinkt interessant? Dan kan Betfirst voor jou zomaar de perfecte bookmaker zijn.

Ontdek het Betfirst platform

Het donkere gokplatform van Betfirst trekt meteen je aandacht. De zwarte achtergrond en de witte en gele accenten leiden vormen een eigentijds geheel. Maar het platform valt niet alleen visueel op. Ook qua gebruiksvriendelijkheid scoort deze bookmaker hoog. Met duidelijke icoontjes leidt Betfirst je binnen enkele momenten naar de juiste sport. Via kopjes als ‘meest ingezet’, matches van vandaag’ en ‘zo meteen’ kom je snel bij een mooie lijst met wedstrijden uit, zelfs als je vooraf nog geen enkel idee hebt waar je op wilt wedden. Opvallend is dat Betfirst van alle (voetbal)wedstrijden direct meerdere quoteringen laat zien. In één oogopslag zie je hoeveel de 1×2 weddenschap, Dubbele Kans, over/under weddenschap en Draw No Bet waard zijn. Dit kan snel chaotisch uitpakken (zoals we bij sommige andere bookmakers kunnen zien!), maar het is Betfirst gelukt om alles overzichtelijk te houden.

Het overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke gokplatform heeft een aantal terug een mobiele variant gekregen. De Betfirst app heeft alles wat je op het gewone platform ook kunt vinden. De uitgebreide statistieken vertellen je precies hoe de onderlinge duels in het verleden zijn gelopen en hoe het zit met de vorm van de teams. En heb je een goede weddenschap op het oog, maar ontbreekt het je aan voldoende speelsaldo? Via de app is dat probleem zo opgelost. De vele functies die in de app verwerkt zitten, hebben overigens geen gevolgen voor de snelheid van het platform. Kortom, Betfirst heeft echt wat te bieden voor iedereen die graag via zijn GSM gokt.

Live wedden: je zit er bovenop bij Betfirst

De tijd dat je moest vertrouwen op je eigen voetbalkennis is voorbij. Betfirst zorgt ervoor dat je goed geïnformeerd bent en precies weet wat er op het veld speelt. Dat maakt de strijd met de bookmaker wel zo eerlijk! Vooral bij live weddenschappen zorgt Betfirst ervoor dat je overal bovenop zit. Zo heb je toegang tot live scores en je ziet bovendien snel welke quoteringen naar boven of juist naar beneden zijn bijgesteld. Heb je tijd om de voetbalmatch van minuut tot minuut te volgen? Met Betfirst TV kun je zowel op je GSM als op je laptop tal van wedstrijden live kijken. Je hoeft alleen maar in te loggen en de livestream gaat automatisch lopen. Wees niet bang als je eventjes een paar minuten mist, want de actuele statistieken brengen je zo weer terug in de wedstrijd.

De ene extra optie naar de andere

De aanwezigheid van een livestream is al een groot pluspunt. Maar bij Betfirst willen ze meer dan dat. Deze vooruitstrevende bookmaker is dan ook continu op zoek naar nieuwe manieren om het wedden op voetbal spannender, leuker of uitdagender te maken. Dit heeft geleid tot een lange lijst met extra opties.

Wie voor Betfirst kiest, krijgt meer dan het standaard aanbod dat bij andere bookmakers te vinden is. Voor de ene gokkers zijn al die extra opties prettig, voor de ander leiden ze juist veel te veel af. Ga dus bij jezelf te rade wat voor type gokker jij bent. Zo weet je snel of het vooruitstrevende Betfirst bij je past of niet! Hou je wel van een beetje variatie? In dat geval ga je misschien wel voor Betfirst’s Goal Rush. Met deze wedoptie ben je alleen maar gefocust op doelpunten. De grote vraag is namelijk of er in de komende 29 seconden, over 30 tot 50 seconden óf over 51 tot 60 seconden wordt gescoord. Voorspel je een doelpunt op het juiste moment, dan levert dit je misschien wel honderden euro’s extra op. Andere extra features die de moeite waard zijn, zijn Combo+ en Multiway+. Bij de ene selecteer je meerdere wedstrijden om de winst te verhogen, en bij de andere optie creëer je juist meerdere weddenschappen binnen één match. Uiteraard mag de inmiddels zeer populaire cash-out optie ook niet ontbreken bij Betfirst.

Voor wie het wedden in een echte winkel niet helemaal los kan laten, is er daar Book-a-bet. Dankzij deze optie kun je je wedbriefje alvast voorbereiden voordat je naar een verkooppunt gaat. Op deze manier probeert Betfirst alle mogelijke goktypes te bedienen.

Betfirst biedt meer dan topcompetities alleen

Met al die extra opties vergeet je bijna om het reguliere aanbod te checken. Toch is het wedaanbod van een bookmaker niet bepaald onbelangrijk. Het is dus hoog tijd om dit aspect van Betfirst onder de loep te nemen.

Over het wedaanbod bij Betfirst kunnen we kort zijn: alles wat je verwacht, is gewoon aanwezig plús meer. Vooral de vele lagere divisies zijn opvallend. Bij Betfirst wed je net zo makkelijk op de tweede divisie van Egypte als op een topcompetitie als de Italiaanse Serie A. En waarom zou je je geluk niet eens beproeven bij de Argentijnse Primera D Metropolitana? Wie weet levert deze competitie wel veel meer op dan de Premier League of de Bundesliga. Door de aanwezigheid van al die lagere divisies en kleinere competities (zoals bijvoorbeeld de Australische Westfield Vrouwenleague) weet Betfirst zich gemakkelijk te onderscheiden van de concurrentie. Ook fijn: zelfs bij kleine voetbalcompetities is er nog genoeg keuze aan weddenschappen. Waar veel andere bookmakers bij deze competities al tevreden zijn als met vijf verschillende soorten weddenschappen, biedt Betfirst er gemakkelijk dertig of meer aan. Met dat wedaanbod zit het bij deze bookmaker dus wel goed!

Veilig geld storten met alle bekende betaalmethodes

Voordat je je op het grote aantal voetbalweddenschappen kunt verheugen, is het eerst tijd om je speelsaldo aan te vullen. Betfirst heeft heel wat betaalopties om uit te kiezen en allemaal zijn ze even veilig. Het maakt dus weinig uit of je geld stort via Bancontact of via Paysafecard, PayPal, Skrill, Neteller of Ticket Premium. Wissel je online gokken graag af met een weddenschap bij één van de Betfirst verkooppunten? Wie weet ben je dan wel in het bezit van een Cash Card. Met deze speciale Betfirst betaalkaart kun je gewoon online je weddenschappen financieren.

De quoteringen zijn redelijk gemiddeld

Bookmaker Betfirst doet er alles aan om op te vallen. Met al die extra opties, het ruime wedaanbod en de eigen livestream lukt het Betfirst behoorlijk goed om zich te onderscheiden van de concurrentie. Maar er is één factor waarbij Betfirst plotseling opgaat in de grijze massa. We hebben het dan over een factor die voor sommige gokkers doorslaggevend is: de hoogte van de quoteringen.

Bij veel voetbalwedstrijden houdt Betfirst grote concurrenten als Unibet en Bet777 goed in de gaten. De quoteringen zitten vrijwel altijd dicht bij elkaar, waarbij je soms in het voordeel bent bij Unibet of Bet777 en soms bij Betfirst. Je hoeft dus niet per se naar Betfirst omdat de quoteringen daar standaard hoog liggen. Sterker nog, bij veel wedstrijden is er een gokplatform te vinden die hoger zit. Toch scoort Betfirst niet slecht, zeker niet als je de bookmaker vergelijkt met bijvoorbeeld Ladbrokes of Bwin. De quoteringen bij deze grote namen uit de gokwereld komen namelijk zelden boven die van Betfirst uit.

De klantendienst beantwoordt vragen over Prono Foot en meer

Zelfs bij wedstrijden met tegenvallende quoteringen valt er soms veel geld te verdienen. Kijk maar naar de honderden euro’s die je kunt verdienen met Goal Rush. Het jackpotspel levert je mogelijk nog meer op. Als je alle wedstrijden op je Prono Foot-grid goed voorspelt, dan mag je je verheugen op een groot winstbedrag. Maar ja… makkelijk is het niet. De kans dat je van zeven of acht wedstrijden precies weet welke stand er op het scorebord gaat verschijnen, is klein. Door de lage inzet is het jackpotspel van Betfirst overigens wel een gokje waard. Je weet maar nooit wat er gaat gebeuren.

Levert het jackpotspel vragen op? Of lukt het niet om in te loggen of een uitbetaling aan te vragen? Op dat soort momenten kun je gewoon terecht bij de Betfirst klantendienst. In theorie is de klantendienst 24/7 geopend, maar in de praktijk zijn er genoeg uren waarin het onmogelijk is om iemand te spreken te krijgen. Zo gaat de chat bijvoorbeeld pas om 9.00 uur ’s ochtends open en om 22.00 uur ’s avonds alweer dicht. De medewerkers staan je wel altijd vriendelijk te woord.

Veilig gokken gaat boven alles

Voor jou is het vinden van een mooie weddenschap prioriteit. Voor de bookmaker is het juist belangrijk dat je veilig en probleemloos je weddenschappen kunt plaatsen. Betfirst is dan ook erg fanatiek bezig met spelersbescherming. Zo heeft de bookmaker een reality check ingevoerd zodat je precies kunt zien of je goed bezig bent. Laat je je te veel leiden door al die weddenschappen? Met één druk op de knop las je een pauze in en laat je account geen weddenschappen meer toe. Dankzij deze spelersbescherming kun je zorgeloos gaan wedden op voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.