Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Reviews

Bookmakers zijn er in verschillende soorten en maten. Wij hebben de beste bookmakers voor België uitvoerig getest en onze bevindingen lees je uitgebreid in onze reviews.

De beste bookmakers voor België uitvoerig getest!

Bookmakers spelen een belangrijke rol in de online gokwereld. Sterker nog, zonder bookmaker wordt het lastig om een voetbalweddenschap af te sluiten. Maar ja, hoe vind je tussen al die verschillende wedkantoren de juiste bookmaker? En heeft de bookmaker waar ik voor wil kiezen wel de juiste papieren om weddenschappen te mogen aanbieden? De reviews op Gokkenopvoetbal.be bieden uitkomst en vertellen jou precies waar en hoe je veilig kunt kiezen!

Ontdek het grote voordeel van onze bookmaker reviews

Er zijn meerdere manieren om op zoek te gaan naar bookmakers. Zo kun je je natuurlijk inschrijven bij het eerste gokbedrijf dat in je zoekresultaten verschijnt. Of misschien laat je je graag leiden door de sponsordeals met bijvoorbeeld de Pro League of de Beker van België. Met zo’n zoekstrategie is er een grote kans dat je terechtkomt bij bijvoorbeeld Unibet, Ladbrokes, Bwin of Betway. Hoewel dit stuk voor stuk goede en betrouwbare bookies zijn, is het nog de vraag of dit ook de juiste platforms zijn voor jou. Want waarschijnlijk weet je amper wat ze precies te bieden hebben en op welke punten ze verschillen. Gelukkig zijn er betere manieren om je zoektocht naar een bookmaker te laten slagen. Dankzij onze reviews kun je namelijk een gefundeerde keuze maken en weet je zeker dat je een wedkantoor vindt dat bij jouw eisen past.

Als je nieuw bent in de wereld van het online gokken, dan realiseer je je niet eens dat je eisen hebt. Maar dat verandert snel als je eenmaal aan het gokken bent en je tegen allerlei zaken aanloopt. Opeens kom je erachter dat de uitbetalingslimiet voor jou te hoog ligt of dat er wel erg weinig wedstrijden zijn die je kunt bekijken via de livestream. Had je je nu maar in onze reviews verdiept! De reviews op Gokkenopvoetbal.be zijn een handige eerste kennismaking met de online bookmakers die in ons land actief zijn. Het voordeel hiervan is dat je niet zelf allerlei platforms hoeft te bezoeken om te kijken of ze bij je passen. Je leest gewoon onze reviews en je ontdekt al snel wat voor jou de interessantste opties zijn. Kortom, wij doen het uitzoekwerk en jij maakt de uiteindelijk keuze. Als dat geen perfecte samenwerking is?

Deze onderwerpen kom je tegen in de reviews

In onze bookmaker reviews komen een aantal belangrijke onderwerpen aan bod. Je leest bijvoorbeeld meer over:

  • Het wedaanbod. Heeft de bookmaker alleen de standaard competities en weddenschappen voor je klaarstaan of wed je net zo makkelijk op de kleinere competities en lagere divisies?
  • Mogelijkheden voor live wedden. Als echte liefhebber van live weddenschappen heb je baat bij real-time statistieken, een stabiele livestream en veel snelle weddenschappen waarbij je hooguit 10 minuten vooruit hoeft te kijken. Wat dat betreft is niet elke bookmaker even geschikt voor live wedden. In onze reviews ontdek je hoe de gokplatforms omgaan met in-play betting.
  • De gemiddelde quoteringen. Quoteringen bepalen de winst. Dus zet het wedkantoor graag hoog in of is het juist aan de onderkant van de markt te vinden?
  • Gebruiksvriendelijkheid van het platform. Je hebt weinig aan een goed aanbod en hoge quoteringen als het platform zelf tegenvalt. Wij kijken naar de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en alle andere zaken waarmee bookmakers zich kunnen onderscheiden. Daarbij vergeten we ook extra opties zoals de cash-out functie en Add2Bet niet.
  • Mobiel wedden. Alle online bookmakers hebben tegenwoordig een mobiel platform. Maar waar het ene bedrijf het bij een mobiele versie van de website houdt, ontwikkelen andere wedkantoren juist een handige app. Wij bekijken onder andere de gebruiksvriendelijkheid en de snelheid van de mobiele platforms.
  • Stortingen en uitbetalingen. Welke betaalmogelijkheden zijn er en hoe zit het met de limieten? Ook de snelheid waarmee uitbetalingen worden uitgevoerd, komt aan bod.
  • De klantenservice. Er zijn bookmakers die 24/7 hulp bieden, maar meestal moet je rekening houden met openingstijden wanneer je contact wilt zoeken met de klantenservice. Wij vertellen je daarom meer over de bereikbaarheid en tegelijkertijd beoordelen we de vriendelijkheid, professionaliteit én de snelheid waarmee de helpdesk zijn werk doet.

Het gebruiksgemak van het platform, de hoogte van de quoteringen en het totale wedaanbod zijn allemaal thema’s die voor online gokplatforms belangrijk zijn. Toch scoort geen enkele bookmaker optimaal op elk van deze punten. Ze moeten nu eenmaal keuzes maken. Hierdoor ligt de nadruk bij de een op een extra ruim (live) aanbod, en focust de ander zich meer op een laagdrempelig platform met een goed bereikbare klantenservice. Voor jou als gokker is het essentieel dat je een bookmaker vindt die prioriteit geeft aan dezelfde thema’s als jij. En daar komen onze reviews goed van pas. Wij geven een onafhankelijk oordeel en vervolgens is het aan jou om de juiste informatie eruit te filteren. Zo gaan we samen op zoek naar de beste bookmaker voor jouw voetbalweddenschappen.

Zo komen onze onafhankelijke reviews tot stand

Onze bookmaker reviews ontstaan niet zomaar. We willen jou een duidelijk, informatief en vooral onafhankelijk overzicht bieden, en die taak nemen we erg serieus. Daarom nemen altijd rustig de tijd om de verschillende gokplatforms goed te observeren. We kijken rond, plaatsen wat weddenschappen en na een tijdje ondervinden we vanzelf wat de voor- en nadelen zijn. Misschien ontdekken we wel dat die op het oog zo overzichtelijke website eigenlijk heel erg traag en onhandig is. Dat is natuurlijk informatie die je van tevoren graag wilt weten!

Tijdens het testen van de platforms kunnen we voortdurend terugvallen op onze jarenlange ervaring als online gokkers. We weten precies waar we op moeten letten wanneer we bookmakers beoordelen. Bovendien zijn we volledig neutraal. Er zijn geen samenwerkingen met de gokbedrijven, dus we kunnen kritisch zijn als dat nodig is. Hoewel we veel verschillende bookmakers een kans geven, is er één eis waar we nooit van afwijken. Op Gokkenopvoetbal.be vind je namelijk alleen bookmakers die beschikken over een officiële vergunning voor de Belgische gokmarkt. Dit geeft je de garantie dat je volledig veilig kunt gokken op voetbal.

Veel gestelde vragen over Reviews

Ja, dat is slim! Elke bookmaker heeft zijn eigen unieke aanbod en verschilt in zekere zin van zijn concurrent. Bij sommige bookmakers wordt je regelmatig beloond met promoties, terwijl de andere bookmaker juist veel meer inzet op hoge quoteringen en bijvoorbeeld het aanbieden van gratis voetbal livestreams. De keuze voor een bepaalde bookmaker is persoonlijk en met het grote aanbod bookmakers in Belgie, maak je middels onze reviews  snel een goede met een wedkantoor dat precies bij jou past.

In onze bookmaker reviews lees je een uitgebreide recensie met mogelijkheden voor het gokken op voetbal bij de betreffende bookmaker. Iedere bookmaker heeft zijn eigen unieke aanbod en mogelijkheden voor het plaatsen van voetbalweddenschappen. Welke mogelijkheden er precies per bookmaker mogelijk zijn lees je in onze reviews. Ook wordt je op de hoogte gehouden van speciale acties of grote plus- en minpunten. Zo ben je altijd goed voorbereid en compleet op de hoogte alvorens je een account aanmaakt bij de bookmaker!

Wij proberen altijd zo up-to-date mogelijk te zijn op gokkenopvoetbal.be. Indien bookmakers toevoegingen plaatsen op de websites zullen wij dit altijd proberen te vermelden. Ons team gokt zelf ook bij de Belgische bookmakers waardoor we er heel dicht op zitten. Ook wanneer een bookmaker minder of juist beter presteert laten wij dit aan onze bezoekers weten.
toggle off
Gokreclame uitschakelen.