Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Unibet

Unibet is een gevestigde naam in België voor online sportweddenschappen. Voetbalwedden speelt een grote factor op Unibet. Is gokken op voetbal op Unibet.be iets voor jou? Je leest het hier!

Vlaamstalig Belgische licentie
Ga naar Unibet arrow

Gokken op voetbal bij Unibet

Unibet is een van de absolute topnamen uit de (online) gokwereld. Wie kiest voor Unibet, kiest voor een betrouwbare bookmaker met heel wat ervaring. Al sinds 1997 kunnen gokkers hun voorspellingen bij dit Zweedse bedrijf kwijt. In de jaren 90 was Unibet overigens nog geen legale plek voor Belgische gokkers. Dat is inmiddels wel veranderd! Unibet heeft in 2012 een officiële licentie verkregen voor de Belgische gokmarkt, en met die licentie is ook de aandacht voor ons eigen voetbal gegroeid. Zo sloot de bookmaker in 2019 een mooie sponsordeal met Club Brugge. Helaas zorgt die deal er niet voor dat je via de livestream wedstrijden uit de Pro League kunt bekijken. Maar niet getreurd, want Unibet TV zendt wel duels uit de Bundesliga, Serie A en La Liga uit. De wedtips van experts zorgen er bovendien voor dat je goed voorbereid aan het gokken gaat. Unibet heeft dus absoluut wat te bieden aan iedereen die van voetbal houdt.

Unibet: Een prijswinnende bookmaker uit Zweden

In de afgelopen 25 jaar is Unibet uitgegroeid tot een prijswinnend gokbedrijf. In 2020 was daar onder andere de titel Sports Betting Operator of the Year, verkregen tijdens de EGR Nordics Awards. Ook de titel Socially Responsible Operator ging dat jaar naar Unibet, en dat was zeker niet voor het eerst. De goed gevulde prijzenkast laat wel zien dat Unibet meer is dan een gewone bookmaker die enkel uit is op winst maken.

Bookmaker Unibet is altijd trouw gebleven aan de oorspronkelijke visie van oprichter Anders Ström. De Zweed was zelf een fervent gokker en hij wilde zijn kennis en kunde delen met andere liefhebbers. Unibet werd daarvoor hét platform. Anno nu spelen de wedexperts en de Unibet Community een centrale rol op het platform. Maar voordat je na kunt denken over de adviezen die de wedexperts je geven, moet je zeker weten dat je in een veilige gokomgeving bent aanbeland. De titel Socially Responsible Operator of the Year verraadt al veel. Unibet is actief bezig met verantwoord gokken en de bescherming van spelers. Op het platform kun je onder andere je kansspelprofiel testen. Zo krijg je een beter beeld van waar voor jou de risico’s liggen. Het instellen van een reality check is een andere handig hulpmiddel om het gokken onder controle te houden. Met één eenvoudige melding brengt Unibet je terug naar de realiteit. Simpel, maar oh zo verantwoord.

Unibet laat niets aan het toeval over

Kennis delen om zo de passie voor het voetbalwedden te vergroten: met deze missie ging Unibet in 1997 van start. Op het platform van nu neemt het delen van kennis een grote plek in. De wedexperts van Unibet zijn ook echt een waardevolle toevoeging. In uitgebreide video’s duiken de experts vrijwel wekelijks in een paar belangrijke wedstrijden. De video’s zijn volledig in het Vlaams zodat de analyse helder bij je binnenkomt. Ook fijn: het gaat bij de analyses echt niet alleen om wedstrijden van eigen bodem. Toernooien als de Champions en Europa League komen minstens zo uitgebreid aan bod. De wedexperts verzorgen een uitgebreide voorbeschouwing en laten zien waar jouw kansen liggen. Wie weet leidt dit wel tot een winnende weddenschap.

Met de video’s van de wedexperts laat Unibet iedereen zien waarom het bij de top van de gokwereld hoort. Toch houdt het delen van kennis hier niet op. Via de eigen blog houdt de bookmaker je op de hoogte van het laatste sportnieuws, en bij specifieke vragen en het delen van strategieën kun je terugvallen op de Unibet Community. In deze Community is Unibet zelf afwezig. Het is een plek voor en door gokkers, en die plek kan zeer bruikbare tips opleveren.

Van topcompetities tot lagere divisies: Unibet heeft het!

Met al die kennis die je bij Unibet kunt opdoen, kan de winst je bijna niet ontgaan. Tenminste, dat zou je denken! Toch blijft het zaak om een goede weddenschap uit te kiezen voordat je mag gaan dromen van de overwinning. Unibet heeft in ieder geval genoeg om op te wedden.

Als voetballiefhebber kun je met je weddenschappen de hele wereld rond. Unibet volgt het voetbal in bijna 50 verschillende landen, waardoor je de grote competities gemakkelijk af kunt wisselen met een wedstrijd uit de Ghanese, Indiase of Roemeense competitie. Opvallend is de grote aandacht voor lagere divisies. Kijk je graag naar het vurige Italiaanse voetbal? Naast de Serie A kijkt Unibet ook naar de Serie B en zelfs de Serie C. Of wat dacht je van het wedden op de Duitse Regionalliga West? Er zijn maar weinig bookmakers die dit soort divisies in hun aanbod hebben opgenomen.

Match Insights, Unibet TV en meer

Bij veel voetbaltoernooien en -competities staat er een lange lijst met weddenschappen op je te wachten. Blijf dus zeker niet hangen bij die welbekende 1×2 of over/under weddenschap.

Terwijl je je op de weddenschap voorbereidt, merk je wederom dat Unibet graag met informatie strooit. De spelersstatistieken en gegevens over eerdere onderlinge duels geven je alvast een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. Heb je geen tijd om uitgebreid in de statistieken te duiken óf begin je net met voetbalwedden en weet je simpelweg niet wat je met die wedstrijdstatistieken moet? De zogenaamde Match Insights bieden uitkomst. In één heldere geeft Unibet extra informatie over hoekschoppen, doelpunten en eventuele overwinningen. Voor live weddenschappen zijn dit soort Match Insights minder interessant. Je hoopt eerder op een livestream zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal gebeurt. Via Unibet TV kijk je gratis naar een paar van de grootste voetbalcompetities uit Europa. Een betere reden is er niet om live te gaat wedden op voetbal.

Bookmaker Unibet is geen grote vernieuwer

Unibet is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer sterk merk. De bookmaker heeft niets meer te bewijzen. De goede naam alleen al is genoeg om jaarlijks veel nieuwe spelers te trekken.

Dat Unibet zich niet in allerlei bochten hoeft te wringen om spelers te trekken, is terug te zien op het platform. Voor goktoernooien en jackpotgrids moet je simpelweg niet bij deze bookmaker zijn. Ook het experimenteren met allerlei nieuwe opties laat Unibet liever aan anderen over. Verwacht dus geen flitsende namen als Pulse Betting en Bet-X op dit platform. Toch laat Unibet zeker niet alle vernieuwingen aan zich voorbijgaan, want met de Bet Builder biedt de bookmaker sinds enige tijd de mogelijkheid om je weddenschappen te personaliseren.

Goede service is essentieel in de wereld van Unibet

Een kleine rondgang langs enkele bookmakers leert je direct dat Unibet niet de meest vernieuwende is. Dat geeft ook niet, want dit gokbedrijf heeft andere kwaliteiten. Unibet staat bekend als een betrouwbare bookmaker, die een goede service hoog in het vaandel heeft staan.

Bij vragen en problemen kun je 24/7 contact opnemen met de Unibet klantenservice. Let wel op: de openingstijden van de Vlaamstalige helpdesk is wat beperkter. Tussen middernacht en 10.00 uur ’s ochtends moet je het doen met de internationale chat. Gelukkig heeft dit geen enkele invloed op de professionaliteit en hulpvaardigheid. De Unibet klantenservice is absoluut een van betere in de gokwereld. Voordat je de klantendienst contacteert, is het wel verstandig om de vragen in het Help Center door te spitten. De bookmaker gaat hier namelijk uitgebreid in op de meest uiteenlopende vragen en problemen.

Daar is altijd het kenmerkende groen-wit

Het maakt niet uit of je de vragen in het Help Center doorspit of dat je op zoek bent naar een mooie weddenschap. Want waar je ook bent, je bent altijd omgeven door dat kenmerkende groen en wit. Het lukt Unibet om die herkenbare huisstijl in te zetten voor een gokplatform dat uitnodigend is. Vooral de sportfoto’s zorgen ervoor dat je snel in de lijst met weddenschappen duikt.

Een positieve eerste kennismaking zegt natuurlijk niet alles. Als je eenmaal aan het wedden gaat, is gebruiksvriendelijkheid veel belangrijker dan een mooi en uitnodigend platform. Gelukkig weten ze dat bij Unibet ook. De bookmaker kiest voor een heel eigen, maar wel logische indeling. Met kopjes als ‘aanbevolen voor jou’ en ‘voetbalselectie van de dag’ word je bijvoorbeeld vlot naar de juiste plek geleid. De Unibet app is al net zo gebruiksvriendelijk als het gewone platform. Handig, want zo ben je extra flexibel als je een weddenschap wilt plaatsen!

Niet onbelangrijk: de quoteringen bij Unibet.be

Goede service, gebruiksvriendelijk, een ruim wedaanbod en bereid om kennis te delen: het is allemaal van toepassing op Unibet. In dit rijtje met positieve punten is één opvallende afwezige. We hebben het dan over hoge quoteringen.

Het is echt niet zo dat Unibet ergens onderaan bungelt als het gaat om quoteringen. Maar je moet zeker niet verwachten dat je bij deze bookmaker standaard de beste deal hebt. Unibet heeft het ook niet nodig om zich op deze manier te onderscheiden. De redelijk gemiddelde quoteringen waar deze bookmaker nu voor kiest, zijn voor de meeste gokkers goed genoeg. Wil je toch het gevoel hebben dat je er een mooie deal uitsleept? Neem dan een kijkje bij de weddenschappen met verhoogde quoteringen. Deze lijst kan je zomaar verrassen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.