Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Bwin

Bwin behoort tot de grootste namen als aanbieder van online weddenschappen. Bwin.be heeft een compleet aanbod in voetbalwedden voor België. Lees hier wat Bwin.be te bieden heeft.

Vlaamstalig Belgische licentie
Ga naar Bwin arrow

Gokken op voetbal bij Bwin

Bwin heeft in ons land naam gemaakt als de exclusieve betting partner van de Pro League. Maar bij de bookmaker draait het niet alleen om Belgisch voetbal. In het verleden werkte Bwin al samen met Europese topclubs als Manchester United, Bayern München en Real Madrid. Als het om voetbal gaat, heeft de bookmaker dus meer dan genoeg ervaring. Nu is de grote vraag: wordt Bwin binnenkort ook jouw persoonlijke betting partner of ga je toch op zoek naar een andere bookmaker?

Er valt genoeg te wedden bij Bwin

Als exclusieve betting partner van de Pro League kan Bwin natuurlijk niet om het Belgische voetbal heen. Elke wedstrijd in de hoogste of één na hoogste klasse wordt door de bookmaker op de voet gevolgd. Per voetbalduel heb je volop keuze uit de lange lijst met weddenschappen. Het interessante aan Bwin is dat de bookmaker de Engelse termen achterwege laat en zich volledig op het Vlaams richt. Hierdoor vind je wedopties als ‘wint een team met exact één doelpunt verschil’ en ‘wie maakt tussen de rust en de 60e minuut de meeste doelpunten?’. Aan deze omschrijvingen kun je wel zien dat Bwin niet alleen voor de standaard 1×2 en hoger/lager weddenschappen gaat.

De uitgebreide lijst met wedopties is niet alleen bij de Belgische competities te vinden. Want uiteraard heeft deze bookmaker ook veel aandacht voor de grote Europese competities, zoals de Premier League, Serie A en Ligue 1. Daarnaast heeft Bwin veel te bieden voor voetbalfans die graag wat verder kijken dan naar de standaard competities alleen. Je wedt namelijk net zo makkelijk op de Primera División van El Salvador en de Dritte Liga van Duitsland. Met al dit aanbod kan het lastig zijn om een keuze te maken. Gelukkig heeft Bwin met de Multi Generator een manier gevonden om je naar de perfecte weddenschap te leiden.

Multi Generator voor wie zich graag een beetje laat leiden

Soms is het prettig om niet alle verantwoordelijkheid op je te nemen. In plaats van dat je alles doorspit om op zoek te gaan naar die ene perfecte weddenschap, wil je je gewoon laten leiden door datgene wat er op je pad komt. Voor dit soort momenten is de Multi Generator ideaal. Met deze handige tool bij Bwin geef je niet meteen alle touwtjes uit handen. Je blijft de controle houden doordat je zelf aangeeft welke elementen je per se terug wilt zien in de weddenschap. Zo bepaal je de minimale en/of maximale quoteringen. Of misschien heb je wel een minimaal winstbedrag in gedachten. Je kunt zelfs invullen of je enkel geïnteresseerd bent in elitecompetities of dat de Multi Generator wat breder mag zoeken.

Zodra jouw persoonlijke selectie klaar is, doet de Multi Generator zijn werk. Op het scherm verschijnen namelijk vijf voetbalweddenschappen die aan elk van jouw eisen voldoen. Misschien zitten daar zelfs competities of wedstrijden tussen waar je zelf nooit aan had gedacht. En wie weet leveren die wedstrijden jou wel de winst op! De Multi Generator is absoluut een mooie toevoeging aan het platform van Bwin.

Nog meer extra’s op het platform van Bwin

Met de Multi Generator heeft Bwin een tool in huis waarmee het zich onderscheidt van de concurrentie. Toch is dit nog niet genoeg voor deze bookmaker. Bwin voegt graag wat extra functies aan het platform toe om het gokken op voetbal spannender, winstgevender en vooral persoonlijker te maken.

In het sportsbook van Bwin kom je een paar interessante extra’s tegen. De ‘creëer’ geeft je bijvoorbeeld de kans om meerdere weddenschappen binnen één match aan te gaan. De Premier League-duel tussen Crystal Palace en Sheffield United nodigt wellicht uit tot de volgende weddenschappen: Beide teams scoren, meer dan 10.5 hoekschoppen en Sheffield Utd wint. Deze drie weddenschappen zorgen dankzij de ‘creëer’ voor extra hoge quoteringen. Net als bij een combiweddenschap vermenigvuldigt Bwin namelijk alle odds die op je wedcoupon staan. Eén enkele voetbalwedstrijd kan dus behoorlijk winstgevend zijn.

Bwin heeft nog meer in petto voor gokkers die graag voor de hoogst mogelijke winst gaan. Op de pagina Combi+ vind je een lijst met alle combinatieweddenschappen die verhoogde quoteringen opleveren. Bwin bepaalt welke weddenschappen voor die extra hoge winst in aanmerking komen. Vervolgens is het aan jou om een slimme keuze te maken.

Vernieuwingen horen bij Bwin

Bwin is zeker niet de enige bookmaker die steeds weer nieuwe functies introduceert. Maar Bwin is wel een van de gokbedrijven die het langst bezig is met vernieuwingen.

Zodra het Oostenrijkse Betandwin (zoals het toen nog heette) in 1997 van gaat, zijn de ambities meteen groot. Het idee is om als een van de eersten een online platform te lanceren waar liefhebbers vanuit hun eigen huis kunnen wedden op sport. Een jaar na de oprichting is het online sportsbook een feit. Ook bij het aanbieden van live weddenschappen loopt de Oostenrijkse bookmaker voorop. Als andere gokbedrijven nog niet eens nadenken over de optie om live te wedden op sport, is Bwin al bezig om live bets op het platform te realiseren. Kortom, als je voor deze bookmaker kiest, ben je bij een echte pionier aanbeland.

Ondanks die vernieuwingen is Bwin wel altijd herkenbaar gebleven. Het geel en zwart, dat ook op het huidige gokplatform een prominente rol speelt, maakt sinds 1997 deel uit van de huisstijl. Aan de kwaliteit en klantvriendelijkheid is al net zo weinig veranderd. Toch is de vernieuwende visie van Bwin de afgelopen jaren wat minder geworden. De bookmaker blijft dingen uitproberen, maar zo innovatief als Bwin ooit was is het nu niet meer.

Live wedden: het kan al jarenlang bij Bwin

Als een echte pionier was Bwin een van de eerste bookmakers waar gokkers live konden wedden op voetbal. Het zal je niet verbazen dat deze live weddenschappen vanaf dat moment nooit meer van het platform zijn verdwenen.

Wie graag live wedt op voetbal, heeft aan Bwin een goede. Werkelijk alles wat je nodig hebt voor een live weddenschap is aanwezig. Het belangrijkste is natuurlijk de livestream. Via het kopje ‘video’ kom je direct uit bij alle sportwedstrijden die op dat moment rechtstreeks te volgen zijn. Bwin laat matches zien uit onder andere de Premier League en de Bundesliga. Echte topcompetities dus! Neem je liever wat langer de tijd om je voor te bereiden op je weddenschap? In dat geval moet je wat meer moeite doen als je een wedstrijd zoekt die live bij de bookmaker te zien is. Bwin heeft een lijst met aankomende duels op de website staan, maar als je nieuw bent is het echt even zoeken naar die duels die via de livestream te volgen zijn. Dit is meteen het enige minpunt van Bwin als aanbieder van live weddenschappen. De bookmaker laat verder alle belangrijke informatie zien (van actuele statistieken tot de steeds veranderende quoteringen), en natuurlijk kun je gebruikmaken van de cash-out optie als je de weddenschap dreigt te verliezen. Een echte pionier is Bwin misschien niet meer, maar voor je live weddenschappen is deze bookmaker gewoon een goede keuze.

Alles speelt zich af op een aantrekkelijk platform

Er zijn een paar gokplatforms die meteen de aandacht trekken. Bwin heeft zo’n visueel aantrekkelijk platform gecreëerd. Met duidelijke logo’s leidt de bookmaker je direct naar de juiste sport. En kun je het shirt van je favoriete club wel dromen? Je hoeft maar te kijken naar de kleurrijke clubshirts die bovenaan je scherm staan, en je weet meteen waar je moet zijn voor dat ene belangrijke (competitie)duel.

Wat vooral opvalt aan het platform van Bwin is de combinatie tussen gebruiksvriendelijkheid en een eigentijds design. Bwin doet er alles aan om een visueel zo mooi mogelijke website neer te zetten, maar dit gaat niet ten koste van het gebruiksgemak. De indeling is logisch en met heldere kopjes leidt de bookmaker je snel naar de juiste pagina. Zelfs de zoekfunctie die lange tijd ontbrak, doet inmiddels zijn werk. Het stijlvolle Bwin-platform is uiteraard ook te bereiken via je gsm. De app is net zo overzichtelijk als de gewone website en bovendien kun je de wedstrijden probleemloos volgen via de livestream en de handige notificaties. Wie graag flexibel wil zijn, kan dus zomaar bij Bwin uitkomen.

Quoteringen: Bwin kiest voor het veilige midden

De meeste gokkers kiezen voor Bwin vanwege het stijlvolle platform, het ruime wedaanbod of de vele extra features. Maar ondertussen hoopt iedereen ook op mooie quoteringen. Zolang je verwachtingen niet extreem hoog zijn, zit je bij Bwin prima. De bookmaker houdt de concurrentie altijd scherp in de gaten en zoekt meestal het veilige midden op. Heel af en toe zijn er uitschieters naar boven, maar je hebt echt geluk als je deze quoteringen vindt. Bwin heeft nu eenmaal niet de drang om vooraan te staan als het gaat om de hoogst mogelijke winst. De gemiddelde quoteringen zijn voor veel gokkers overigens goed genoeg. En zeg nu zelf… de extra features en het goede live-gedeelte maken toch veel goed? 

Nog een paar praktische zaken

Bwin heeft zijn zaakjes goed op orde. Dat geldt ook voor alles wat met de financiële kant van het gokken te maken heeft. Bwin werkt keurig met een beveiligde verbinding zodat je zorgeloos geld kunt storten of een uitbetaling kunt aanvragen. Alle populaire betaalmethodes zijn bovendien aanwezig. Zo vul je je speelsaldo gemakkelijk aan via Bancontact, Paysafecard, PayPal of een van de andere betaalopties. Ook fijn: Bwin werkt met een lage minimale storting. Vanaf 10 euro kun je al meespelen op het platform van deze bookmaker.

Hoewel Bwin er alles aan doet om het gokken op voetbal zo eenvoudig mogelijk te maken, kunnen er altijd problemen ontstaan. Op dat soort momenten ben je blij met de klantenservice. Bwin is te bereiken via e-mail, telefoon en live chat. Helaas maakt de bookmaker het niet heel makkelijk om die chatfunctie te vinden. Pas na het selecteren van een vraag op de FAQ-pagina, verschijnt de mogelijkheid om te chatten. Dat kan natuurlijk beter!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.