Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Betway

Betway is een bekende speler in het aanbieden van sportweddenschappen. Voor wedden op voetbal lijkt Betway uitermate geschikt en voetbal domineert dan ook in de vele opties aan weddenschappen. Duik samen met ons in bookmaker Betway en ontdek wat deze goksite allemaal te bieden heeft.

Vlaamstalig Belgische licentie
Ga naar Betway arrow

Gokken op voetbal bij Betway

Een grote foto met twee voetballers die strijden om de bal: meer is er niet nodig om de aandacht te trekken. Die ene foto leidt je al snel naar het Betway sportsbook. In dit sportsbook vind je heel veel Engels voetbal. Er is dan ook weinig twijfel over waar deze bookmaker oorspronkelijk vandaan komt. Toch vergeet Betway de Belgische voetbal- en gokliefhebbers niet. Elke week kun je geld inzetten op de Eerste Klasse A en Eerste Klasse B. En zodra er wedstrijden staan gepland in de Beker van België, is Betway er uiteraard bij. Qua aanbod doet Betway weinig anders dan andere bookmakers. Het gevarieerde wedaanbod is dan ook niet de reden waarom gokkers naar dit platform komen. Het zijn eerder de lage limieten en de gebruiksvriendelijkheid waardoor deze bookmaker zo geliefd is. Zelfs als je maar weinig ervaring hebt met gokken op voetbal, kan Betway zomaar een mooie optie zijn.

Betway is een gokbedrijf met veel connecties in de sportwereld

Voor een bookmaker die naam wil maken in de gokwereld, is het altijd slim om zich te verbinden aan een club of toernooi. Dat is precies wat Betway heeft gedaan. Het Britse gokbedrijf heeft in eigen land sponsordeals met onder andere West Ham United, Leicester City en Brighton & Hove Albion. Buiten de landsgrenzen is er een mooie samenwerking ontstaan met Bundesliga-club Werder Bremen. Sinds Betway actief is in België, is het voor de bookmaker ook interessant geworden om zich wat meer bezig te houden met het voetbal in ons land. Als sponsor van de Croky Cup heeft Betway inmiddels een vaste plek veroverd in het Belgische goklandschap.

Een sponsordeal zegt natuurlijk lang niet alles. Maar het geeft wel aan dat Betway zich serieus probeert te mengen in de strijd om de Belgische gokker. Om die strijd te winnen, is heel wat nodig. De concurrentie is namelijk sterk. Toch heeft Betway genoeg te bieden om die concurrentie aan te gaan. Het prima aanbod is alvast een mooi begin.

Pre-match wedden bij Betway: voor ieder wat wils

Als je al wat ervaring hebt met gokken op voetbal, dan weet je dat het weinig moeite kost om een bookmaker te vinden waar kunt inzetten op de Franse Ligue 1, de Spaanse La Liga of de Duitse Bundesliga. Je moet dus wat verder kijken dan dat wanneer je een bookmaker beoordeelt. Zo is het bijvoorbeeld veel interessanter om te kijken naar de kleinere competities, lagere divisies én naar het aantal wedopties.

Betway is echt zo’n bookmaker die graag wat variatie biedt. Want waarom zou je je alleen richten op de Europese topcompetities als je ook kunt wedden op de Tercera División (Spanje) of de National League (Engeland)? Als je goed in dit soort lagere divisies verdiept, ontdek je al snel dat ze behoorlijk winstgevend kunnen zijn. Het is dus een groot pluspunt dat Betway dit soort competities aanbiedt. Mochten de quoteringen voor jou nog niet hoog genoeg zijn, dan kun je de single bets gemakkelijk inwisselen voor een combi- of systeemweddenschap. De meest uiteenlopende systeemweddenschappen zijn aanwezig. Speel je graag enigszins op veilig? In dat geval is voelt een drievoudige weddenschap voor jou misschien al uitdagend genoeg. Maar zodra je vaker systeemweddenschappen speelt, kom je toch op een punt dat de Heinz of Lucky 63 erg verleidelijk wordt. Betway biedt de mogelijkheid om dit soort winstgevende weddenschappen aan te gaan. De pre-built bets zijn ook interessant voor iedereen die eens iets anders wil dan een standaard weddenschap. Met wedopties als ‘Harry Kane scoort met het hoofd’ en ‘er komen meer dan 10,5 hoekschoppen én PSG krijgt meer dan 1,5 kaarten’ is elke dag dat je tijd doorbrengt op het Betway platform, weer anders.

Hoe zit het met live wedden bij Betway.be

Als het op pre-match wedden aankomt, presteert Betway uitstekend. Wanneer je overschakelt op een live voetbalweddenschap, merk je echter dat er ook nadelen zitten aan deze bookmaker. Het grootste nadeel is het ontbreken van een livestream. Geen 90 minuten lang vol spanning kijken hoe die ene wedstrijd in de Serie A zich ontvouwt. Je moet het doen met de actuele statistieken en een live animatie van de wedstrijd. Die animatie is overigens wel van goede kwaliteit. Betway doet hiermee echt zijn best om het gebrek aan een livestream te compenseren.

Betway is zeker niet de enige bookmaker die geen livestream op het platform heeft staan. Als je sowieso niet van plan bent om de wedstrijden van minuut tot minuut live te volgen, dan hoeven die ontbreken beelden ook helemaal geen probleem te zijn. Maar zelfs dan mis je nog steeds die kalender die een duidelijk overzicht geeft van alle sportwedstrijden die in de komende uren gepland staan. Net als de livestream is een handige live kalender bij Betway afwezig. Toch zijn er genoeg dingen die goed gaan. Zo geeft Betway met slechts één symbooltje aan bij welke wedstrijden en weddenschappen je gebruik kunt maken van de cash-out optie. De groen of rood oplichtende quoteringen zijn al net zo’n goede toevoeging aan het platform. Je ziet direct of de waarde van de weddenschap omhoog of omlaag is gegaan. En dat is natuurlijk belangrijke informatie als je live gaat wedden op voetbal.

Wedden bij Betway op een stijlvol en gebruiksvriendelijk platform

Betway heeft over het algemeen een heel goed platform voor wedden op voetbal en andere sporten neergezet. Zodra je voor een live weddenschap gaat, merk je dat sommige dingen beter kunnen. Laten we het live wedden onderdeel op Betway.be even buiten beschouwing laten. Betway scoort namelijk zeker als bookmaker op alle andere onderdelen een dikke voldoende. Het zwart-wit zorgt voor een rustig geheel waardoor je je volledig kun focussen op datgene wat écht belangrijk is: de vele voetbalweddenschappen. Bovendien deelt Betway het grote aanbod handig in. Zo kom je met één muisklik terecht bij de wedstrijden die Betway schaart onder de categorie ‘blikvangers’. Dit zijn de duels die volgens de bookmaker echt je aandacht verdienen. Op het platform is het zelfs mogelijk om een type weddenschap te selecteren. Speel je graag op veilig met een dubbele kans? Voor je het weet, staat je scherm vol met quoteringen die alleen maar gekoppeld zijn aan dit type weddenschap. Als je even geen laptop bij de hand hebt, kun je overigens gewoon vertrouwen op de Betway app. Deze app is te downloaden voor Android en iOS.

De Betway quoteringen voor Belgisch voetbal vallen tegen

Voordat je de Betway app gaat downloaden wil je natuurlijk eerst weten of Betway zich qua quoteringen kan meten met de concurrentie. Niets is zo vervelend dan wedden bij een bookmaker die altijd nét wat minder gul is dan al die andere bookmakers. Gelukkig hoef je hier bij Betway niet bang voor te zijn. Deze Britse bookmaker doet absoluut niet onder voor andere grote gokbedrijven, zoals Unibet en Betfirst. Al moet je soms wel kritisch zijn als je in de luxepositie bent om tussen verschillende gokplatforms te wisselen. Voor de ene weddenschap is Betway de beste optie, terwijl je bij een andere weddenschap financieel gezien beter uit bent. Het opvallende is dat Betway bij de Belgische competitie vaak wél lager zit dan concurrenten Unibet en Betfirst. Heb je een spelersaccount aangemaakt puur voor de Eerste Klasse A en B, dan zijn er dus betere opties dan Betway. Maar wanneer je graag afwisselt tussen verschillende competities en toernooien, kun je zomaar profijt hebben van de prima quoteringen én natuurlijk van de Betway Boosts. Onder deze naam selecteert de bookmaker namelijk elke dag een paar weddenschappen die extra veel geld waard zijn.

Betway heeft een Engelstalige FAQ en een wat verstopte chatfunctie

Bookmaker Betway heeft alles in zich om een geschikt platform te zijn voor beginnende en recreatieve gokkers. De lage stortings- en uitbetalingslimieten, het overzichtelijke en volledig Vlaamstalige platform én de extra aandacht voor Belgische bekerwedstrijden: het is allemaal even interessant voor deze grote groep met spelers. Maar juist deze groep heeft soms ook behoefte aan wat hulp. Je moet toch ergens naartoe kunnen als je betalingen niet doorkomen of als je simpelweg vragen hebt over de bonusacties. Betway maakt het helaas niet heel makkelijk om alle vragen beantwoord te krijgen. Er is wel een FAQ-pagina, maar op deze pagina is het Vlaams opeens verdwenen. Je bent eventje helemaal aangewezen op het Engels. Voor de meeste gokkers levert dit weinig problemen op, maar het is toch zonde van een bookmaker die zo’n mooi Vlaamstalige platform online heeft staan. Heb je weinig baat bij de FAQ-pagina en wil je een medewerker spreken? Na een kleine zoektocht (waarbij je alsnog de lijst met veelgestelde vragen moet doorspitten) kom je terecht bij een link naar de chat. Er zijn bookmakers waarbij je gelukkig sneller bij de klantenservice uitkomt.

Veiligheid boven alles bij Betway België

Betway heeft een paar minpunten, maar ook heel veel pluspunten. Het allergrootste pluspunt is toch dat je volledig veilig een gokje kunt wagen. De bookmaker beschikt keurig over een licentie van de Belgische kansspelcommissie waardoor je zeker weet dat je probleemloos kunt gaan wedden op voetbal. Daarnaast doet Betway er alles aan om voor jou een zo verantwoord mogelijke gokomgeving te creëren. Je hebt bijvoorbeeld zelf de controle over je maximale stortingslimiet waardoor je op spannende momenten nooit meer geld uitgeeft dan je eigenlijk kunt missen. Veiligheid boven alles bij bookmaker Betway.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.