Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Jupiler Pro League 2022/23: odds van 5.00 of meer voor de opvolger van Club Brugge

19 juli 2022

Vrijdag is het dan zover: de bal gaat weer rollen in de Jupiler Pro League! Afgelopen weekend zagen we helaas een wat mager voorproefje op het nieuwe voetbalseizoen. In een weinig spectaculaire match veroverde Club Brugge uiteindelijk de Supercup ten koste van AA Gent. Nu de eerste trofee van het seizoen is uitgereikt, kunnen we ons definitief gaan focussen op de Jupiler Pro League 2022/23. Want welke club pakt dit seizoen de titel? Het is heel lucratief as je het nu al aandurft om Club Brugge als landskampioen te negeren. Door geld te zetten op een titel voor bijvoorbeeld Antwerp, Anderlecht of Gent profiteer je van odds van minimaal 5.00. De waarde van je weddenschap kan zelfs nog veel verder oplopen…

Dit zijn de odds als Club Brugge de Jupiler Pro League 2022/23 wint

De Jupiler Pro League 2022/23 is niet eens begonnen en de bookmakers hebben hun eerste oordeel al klaar. Regerend kampioen Club Brugge is opnieuw de grote favoriet voor de titel. Als blauw-zwart inderdaad aan de hoge verwachtingen van de bookmakers voldoet, wint de club dit seizoen zijn vierde landskampioenschap op rij en zijn negentiende titel uit de geschiedenis. Aan nieuwbakken coach Carl Hoefkens de taak om dat voor elkaar te krijgen.

De bookmakers hebben er veel vertrouwen in dat Club Brugge aan het einde van de Jupiler Pro League 2022/23 de hoofdprijs pakt. Zowel Unibet als Bwin betalen je 1.85 keer de inzet uit als je zo vlak voor de seizoensstart deze weddenschap plaatst. Odds van 1.85 komen overeen met een winkans van ongeveer 54%. Dat zegt wel wat! Maar het moment waarop Club Brugge zijn negentiende landstrofee omhoog kan houden, is nog lang niet daar. Er is een heel seizoen te spelen en in de komende maanden kan er veel gebeuren. Juist daarom is het interessant om nu al naar de andere titelkandidaten te kijken.

Van Union naar Anderlecht: wat brengt de succesformule van Mazzu?

Club Brugge is de overduidelijke favoriet in de lijst met titelkandidaten. Toch zijn er veel meer ploegen die aan het einde van de Jupiler Pro League 2022/23 graag iets te vieren hebben. Wat te denken van Union Sint-Gillis? De club won afgelopen seizoen de reguliere competitie en lang was daar de hoop dat ze voor een megastunt konden zorgen. Dat gebeurde niet en het is maar afwachten of Union in 2022/23 weer zo dicht in de buurt komt. Met het vertrek van succescoach Felice Mazzu lijkt ook de kans op een nieuw stuntseizoen verdwenen. Bookmaker Unibet zet de odds voor een landstitel daarom op 26.00.

Felice Mazzu is weg bij Union Sint-Gillis, maar we gaan hem in het komende competitieseizoen gewoon langs de lijn zien. Bij zijn nieuwe werkgever Anderlecht zijn de ambities groot. De recordkampioen pakte zijn laatste landstitel in 2016/17, dus het is weer hoog tijd voor een succes. Met Felice Mazzu heeft RSC een coach onder contract staan die de succesformule in handen lijkt te hebben. Al is het even afwachten of zijn aanpak net zo goed bij Anderlecht werk als bij Union Sint-Gillis. Geloof je dat RSC Anderlecht de Jupiler Pro League 2022/23 wint? Bij de bookmakers profiteer je van odds die tussen de 5.00 en 6.00 liggen.

Antwerp FC, Racing Genk en AA Gent hebben ook ambities

In de titelstrijd ging het afgelopen seizoen alleen maar om Club Brugge en Union Sint-Gillis. De overige clubs zijn geen moment een serieuze kanshebber geweest. En daar brengen ze tijdens de Jupiler Pro League 2022/23 graag verandering in.

De nummer 4 van vorig seizoen heeft met het oog op de titelstrijd alvast een mooie aankoop gedaan. Deze week is Toby Alderweireld namelijk gepresenteerd als de nieuwe verdediger van Antwerp FC. De club moet wel diep in de buidel tasten, want Alderweireld gaat in zijn eerste seizoen ongeveer 5 miljoen euro verdienen. Dit salaris maakt hem meteen de best betaalde speler in de Belgische competitie. Antwerp FC krijgt er een verdediger met veel kwaliteit en ervaring voor terug.

De bookmakers zien Antwerp (naast Anderlecht) als de belangrijkste uitdager van Club Brugge. Ook hier moet je rekenen op odds die rond de 5.00 à 5.50 liggen. Heb je juist vertrouwen in een extreem goed seizoen voor Racing Genk of AA Gent? Bij bookmaker Bwin levert een landstitel voor Gent 9.00 keer de inzet op. Wil je wedden op een landtitel voor Genk, dan is Unibet een slimme keuze. Bij die bookmaker profiteer je van odds van 11.00, tenminste als Genk Club Brugge van de troon stoot.

Waarom nu al wedden op de kampioen van de Jupiler Pro League 2022/23?

De Jupiler Pro League gaat vrijdag officieel van start. Het lijkt dus erg vroeg om nu al te wedden op de landskampioen van 2022/23. Er is veel onzeker en je weet nog weinig over de vorm, de groepsdynamiek, de trainerstactiek en meer. Die onzekerheid wordt bij de bookmaker dan weer vertaald in hoge odds. Dat maakt het zo interessant om wat risico te nemen vóórdat de verschillen in het klassement worden gemaakt.

Wedden op de landskampioen biedt mooie kansen, maar zorg wel dat je voorspelling goed onderbouwd is. Kijk naar eventuele transfers, naar de resultaten in de oefenwedstrijden en dat soort zaken meer. Ben je nog steeds overtuigd dat Racing Genk of AA Gent kampioen wordt van de Jupiler Pro League 2022/23? Laat die hoge odds dan maar komen!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.