Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Circus

Circus is een Belgische bookmaker van sportweddenschappen met een uitgebreid aanbod in wedden op voetbal. Wil jij weten of wedden bij Circus iets voor jou is? Lees het in onze Circus review.

Vlaamstalig Belgische licentie
Ga naar Circus arrow

Gokken op voetbal bij Circus.be

Circus is een toegankelijke bookmaker die een paar mooie extra’s te bieden heeft. De vele toernooien geven je bijvoorbeeld de kans om een echte strijd aan te gaan. Eventjes gaat het niet tussen jou en de bookmaker, maar tussen jou en andere gokkers. Ook de uitgebreide statistieken, de hulpvaardige klantenservice en de My Circus App kunnen een reden zijn om voor deze bookmaker te kiezen. Maar boven alles heeft Circus een platform gecreëerd dat aanvoelt als een ware circustent, waar plezier hebben het voornaamste doel is. Heb jij al zin om een leuke tijd tegemoet te gaan?

Je vindt gemakkelijk je weg op het Circus gokplatform

Eenvoud kan soms zo prettig zijn. Circus kiest voor een platform met een overzichtelijke en vooral erg bekende indeling. Het midden is gereserveerd voor het belangrijkste onderdeel van het platform: de lange lijst met wedstrijden en weddenschappen. Elke voorspelling die je selecteert, verschijnt meteen op je persoonlijke wedticket aan de rechterkant van het scherm. Zodra die weddenschap aan het ticket is toegevoegd, verschijnt ook meteen de mogelijkheid om een combi- of systeemweddenschap te creëren. Kortom, elke stap in de richting van de perfecte weddenschap gaat bijna automatisch.

Weet je al precies waar je op wilt wedden, dan kun je gebruikmaken van de zoekfunctie. Er zijn nog steeds bookmakers waarbij deze simpele en toch zeer effectieve functie ontbreekt, maar Circus hoort zeker niet in dat rijtje thuis. Heb je nog geen idee waar je op wilt inzetten? Aan de linkerkant van je scherm vind je zowel een lijst met sporten als een paar van de belangrijkste voetbalcompetities en -toernooien. Vooral de rechtstreekse link naar onze eigen Pro League mag op een platform van een Belgische bookmaker natuurlijk niet ontbreken! Een interessante toevoeging zijn de aanbevolen weddenschappen, oftewel de keuze van Circus zelf. De bookmaker selecteert elke dag een paar (mogelijk winnende) weddenschappen en laat meteen zien hoeveel je kunt verdienen als je deze bets met elkaar combineert. Misschien is dat ene getal onderaan je scherm wel té verleidelijk om deze combi te laten liggen. 

Altijd en overal toegang tot de My Circus App

Overal waar je op het platform kijkt, is dat kenmerkende rood en wit van bookmaker Circus aanwezig. Als er één circustent is waar je graag binnen gaat om je te laten verrassen door alles wat er op sportgebied gebeurt, dan is het deze wel. En gelukkig is deze circustent ook nog eens erg flexibel. De bookmaker heeft namelijk een eigen app gecreëerd zodat je niet per se aan huis bent gebonden wanneer je wilt wedden op voetbal.

De My Circus App heeft diezelfde eigentijdse en frisse uitstraling als het gewone platform van de bookmaker. Via duidelijke kopjes als ‘live wedstrijden’, ‘toekomstige wedstrijden’, ‘populair’ en ‘bezige toernooien’ kom je bovendien snel bij de juiste categorie met weddenschappen uit. Want soms is er gewoon geen tijd te verliezen! Zelfs als je de My Circus App maar weinig gebruikt, is het handig om de notificaties aan te zetten. Op deze manier houdt de bookmaker je regelmatig op de hoogte van alles wat met jouw weddenschappen te maken heeft. 

Bereid je zorgvuldig voor op je volgende weddenschap bij Circus.be

Er zijn bookmakers die per voetbalmatch bijna 200 verschillende weddenschappen aanbieden. Vooral bij de grote Europese competities is de keuze enorm. Circus gaat voor een iets bescheidener aanbod. De bookmaker heeft nog steeds veel om uit te kiezen, maar wedopties als ‘Romelu Lukaku scoort met een penalty’ zijn vaak afwezig. Het zijn overigens niet enkel dit soort eigenzinnige weddenschappen die ontbreken. Bij een gemiddeld competitieduel op de Belgische voetbalvelden mag je al tevreden zijn met 80 à 100 verschillende inzetmogelijkheden. Circus kiest daarbij wel voor een breed aanbod. Of je je nu richt op het aantal doelpunten, de eerste helft, handicaps óf dat je alleen maar geïnteresseerd bent in de prestaties van de thuisploeg: aan variatie geen gebrek.

Ondanks dat je een groot voetbalfan bent, weet je natuurlijk niet alles over de competities en clubs waar je op wedt. Daarom is het erg prettig dat Circus uitgebreide statistieken online heeft staan. Vooral bij de topcompetities pakt deze bookmaker uit. Circus geeft veel meer handige statistieken vrij dan sommige andere bookmakers doen. Zo zie je in één oogopslag wat het scoringsrendement is en hoe groot de marge is bij winst. Ook de doelpuntenverdeling per helft is interessant. Dit vertelt je namelijk of een elftal meestal pas na rust op gang komt óf dat het de druk in die tweede helft juist van de ketel haalt. Ben je nog te nieuw in de wereld van het voetbalwedden om dit soort informatie te kunnen plaatsen? Geen zorgen, want Circus is één van de weinige bookmakers waarbij je als beginnend speler profiteert van wat extra uitleg. In korte video’s krijg je onder andere uitgelegd wat een combi-bet is en hoe je een cash-out gebruikt. Als dit soort basisinformatie bij jou ontbreekt, dan wordt het wel heel lastig om een winnende weddenschap af te sluiten.

Live kijken naar het Engels of Belgisch voetbal zit er niet in

De statistieken die iets zeggen over voorgaande wedstrijden veranderen bij live weddenschappen in real-time statistieken. Die statistieken heb je ook hard nodig als je precies wilt weten hoe de match ervoor staat. Voor een goede livestream moet je namelijk niet bij Circus zijn.

Bookmaker Circus begint langzamerhand een klein beetje te experimenteren met livestreaming. Toch moet je hier niet te veel van verwachten. In plaats van wedstrijden uit Serie A en Bundesliga kom je uit bij competities als de Maltese Premier League. En dat is niet waar je op hoopt als je inlogt om de livestream te bekijken. Circus laat overigens wel duidelijk zien of een wedstrijd rechtstreeks te zien is of niet. Je hoeft alleen maar op het play-icoontje in de live kalender te letten en je weet precies waar je aan toe bent. Deze live kalender biedt sowieso goede houvast als je op zoek bent naar een nieuw duel om op te wedden. Circus maakt onderscheidt tussen wedstrijden die nu bezig zijn, in de komende 6 uur beginnen én die op een later moment van start gaan. Zo kun je die live weddenschappen alvast goed inplannen. 

Het is tijd om je krachten te meten met Circus.be!

Een bookmaker met de naam Circus móet wel voor extra entertainment zorgen. Dat extra entertainment komt in de vorm van goktoernooien. Bijna elke feestdag, voetbalklassieker en Champions League-dag is voor Circus reden om jou een nieuwe uitdaging te bezorgen. In de vele toernooien die in het jaar voorbijkomen, draait het altijd om de strijd tussen jou en andere gokkers. Iedereen die zich aanmeldt, heeft zijn zinnen gezet op hetzelfde einddoel: de nummer één positie in het klassement. Lukt het om je tegenspelers te verslaan, dan ligt er een mooie beloning op je te wachten. 

De quoteringen bij Circus mogen wat omhoog

Bij de vele toernooien werkt Circus met een vaste prijzenpot. Al voordat je uitdaging aangaat, weet je precies voor welk bedrag je speelt. Je kunt ook geen invloed uitoefenen op de prijzenpot door je inzet te verhogen. Dat is wel anders bij de gewone voetbalweddenschappen. De hoogte van je inzet bepaalt voor een deel de hoogte van de winst. De rest is natuurlijk afhankelijk van de quoteringen.

Als je de quoteringen van Circus vergelijkt met een paar grote concurrenten uit de gokwereld, dan ontdek je snel dat de bookmaker vaak tekort komt. De verschillen zijn klein, maar die paar honderdsten per weddenschap hebben op termijn wel degelijk invloed op je winst. Bij Circus is het echt een kwestie van slim kiezen. Er zijn gelukkig wel manieren om de quoteringen te verhogen. Circus heeft zelf een lijstje online staan met daarop de (volgens de bookmaker) beste quoteringen, maar BetXtra en Opti Odds zijn eigenlijk veel interessantere opties. Hierbij hou je zelf de controle over hoe je weddenschap eruit ziet en leg je je lot niet in de handen van bookmaker. 

Circus heeft een betrouwbare naam als bookmaker hoog te houden

Circus is zeker geen onbekende in de Belgische gokwereld. De bookmaker heeft een naam hoog te houden, en dat lukt alleen als de service goed en het platform veilig is. Wat betreft de veiligheid hoef je je totaal geen zorgen te maken. Circus beschikt over een officiële F+ licentie van de Belgische kansspelcommissie waardoor je goed beschermd bent als je op dit platform een gokje waagt. Om die licentie te krijgen, moeten bookmakers transparant en eerlijk te werk gaan. Je kunt er dus op vertrouwen dat je de gemaakte winst keurig krijgt uitbetaald. Vanaf het moment dat je account is geverifieerd, zet de bookmaker alle uitbetalingen snel in werking. Meestal heb je het geld binnen drie werkdagen al op je rekening staan. Ontstaan er toch problemen of zit je gewoon met een vraag waar je niet uitkomt? De Circus klantenservice staat zeven dagen per week voor je klaar. De openingstijden van 8.00 uur ’s ochtends tot 3.00 uur ’s nachts zijn zeer ruim. Je krijgt ook snel antwoord, zelfs al ontbreekt de chatfunctie en het telefoonnummer. Bij Circus verloopt alle communicatie via het contactformulier op de website of via social media. Dat is een klein minpunt, maar de snelle reactietijd maakt veel goed.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.