Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Ladbrokes

Bookmaker Ladbrokes is een van oorsprong Brits wedkantoor en geniet bekendheid onder veel voetbalgokkers. Lees in onze Ladbrokes review alles over wedden op voetbal bij deze online goksite!

Vlaamstalig Belgische licentie
Ga naar Ladbrokes arrow

Voetbalgokken bij Ladbrokes

Het is 1970 als het Britse Ladbrokes naar België komt. Vanaf dat allereerste moment weet de bookmaker veel gokkers aan zich te binden. Ladbrokes staat garant voor goede service, mooie weddenschappen en een veilig gokplatform. Logisch dus dat veel voetballiefhebbers de weg naar Ladbrokes weten te vinden.

Veel competities om uit te kiezen

Ladbrokes streek zo’n vijftig jaar geleden neer op Belgische bodem. Op het moment dat Ladbrokes naar België kwam, was het zeker geen onbekende naam in de gokwereld. De bookmaker had voor 1970 al heel wat ervaring opgedaan in het Verenigd Koningrijk, het thuisland van Ladbrokes.

De Engelse roots zijn bij Ladbrokes nog steeds terug te vinden. Zo is er op het platform veel aandacht voor Engels voetbal. Van de Premier League en de FA Cup tot de National League en zelfs de Development League U23: Ladbrokes biedt het allemaal aan. Maar de bookmaker is natuurlijk niet naar België gekomen om alleen het wedden op Engels voetbal te promoten. Speciaal voor de Belgische markt zet Ladbrokes regelmatig extra weddenschappen online voor bijvoorbeeld de Pro League of de Croky Cup. Wat te denken van een goktoernooi als Pro League Champions, waarbij je je krachten kunt meten met andere voetbalwedders? Kijk je graag buiten de eigen landsgrenzen, dan valt er bij Ladbrokes ook genoeg te wedden. De bookmaker richt zich zeker niet alleen op de competities uit de grote voetballanden. Liefhebbers van het Boliviaanse of Maltese voetbal kunnen op dit gokplatform zich net zo goed vermaken. Met dit gevarieerde aanbod doet Ladbrokes zeker niet onder voor de andere grote bookmakers die in ons land actief zijn. 

Quoteringen spelen een belangrijke rol bij Ladbrokes

Lange lijsten met competities en weddenschappen zijn altijd interessant, al raak je ook gemakkelijk het overzicht kwijt. Want wat doe je als je tussendoor snel even een voetbalweddenschap zoekt die weinig risicovol is? Je wilt liever niet alle wedstrijden doorspitten om op zoek te gaan naar een goede bet. En dat hoeft ook niet. Ladbrokes heeft namelijk de perfecte oplossing gevonden.

De bookmaker heeft op zijn platform een speciale pagina gecreëerd waar alle voetbalweddenschappen op staan met quoteringen van 1.49 of lager. Werkelijk alle wedopties worden meegenomen. Je ziet 1×2 weddenschappen waarbij er een duidelijke favoriet is, maar ook over/under weddenschappen die aangeven dat de kans op weinig doelpunten wel heel erg groot is. Dankzij deze aparte pagina met lage odds kun je een snelle selectie maken op de momenten dat je het nodig hebt.

Weddenschappen met lage quoteringen zijn een relatief veilige keuze. Toch zoek je ook weddenschappen waarbij de odds kunnen concurreren met die van andere bookmakers. Als je elke keer op zoek bent naar de hoogst mogelijke winst is Ladbrokes niet de beste keuze. De bookmaker zit zelden boven het gemiddelde waardoor wedden bij Ladbrokes vooral interessant is voor gokkers die iets anders zoeken dan winst alleen. Voor liefhebbers van Belgisch voetbal heeft de bookmaker wel iets extra’s te bieden. Ladbrokes belooft de hoogste quoteringen voor de Pro League, tenminste in vergelijking met Unibet, Betfirst, Bwin, Napoleon en Bingoal. Hou deze bookmaker dus in de gaten als je graag wedt op wedstrijden van Club Brugge, Anderlecht of AA Gent. 

Je zit bovenop de wedstrijden als je live wedt bij Ladbrokes

Het maakt niet uit of je een liefhebber bent van het Belgische voetbal óf dat je graag geld inzet op de Premier League of Serie A. Al deze competities zijn bij Ladbrokes namelijk live te volgen met een weddenschap.

Ladbrokes is echt zo’n bookmaker die het prima voor elkaar heeft als het gaat om live wedden. Een groot pluspunt is de aanwezigheid van een livestream. Je kunt tal van wedstrijden live kijken, waarbij je ook nog eens geholpen wordt door de actuele statistieken. Zo zie je van minuut tot minuut welke ploeg balbezit heeft gehad en middels de tijdlijn kun je precies teruglezen wanneer er een inworp, doeltrap of vrije trap is geweest. Deze extra informatie is vooral handig bij wedstrijden waarvan de live beelden ontbreken. En daar heeft Ladbrokes er vrij veel van. Want hoewel er een livestream aanwezig is, valt het aantal te volgen matches soms wat tegen. Er zijn bookmakers die dit toch beter doen.

Waarmee Ladbrokes zich wél onderscheidt van zijn concurrenten, is de multiscreen. Deze handige functie zorgt ervoor dat je tot zes wedstrijden tegelijk kunt volgen. Dat is een slimme manier om je kansen te spreiden! Weet je nog niet welke duels je toe wilt voegen aan de multiscreen? In de Ladbrokes kalender zie je precies welke wedstrijden bezig zijn en welke binnenkort gaan starten. Dit helpt je om op elk moment van de dag een geschikt voetbalduel te vinden. 

Na een chaotische eerste indruk verschijnt er een handig gokplatform

Voor veel gokkers is Ladbrokes op papier een goede optie. Er is een ruim wedaanbod, de quoteringen doen bij het Belgische voetbal niet onder voor die van Unibet en Betfirst en bovendien verleiden de livestream en het multiscreen je al snel tot een live weddenschap. Maar zodra je het platform van Ladbrokes bezoekt, merk je ook dat er nog het een en ander te verbeteren valt. Vooral de wat chaotische uitstraling zorgt ervoor dat je even aan het gokplatform moet wennen. Overal waar je kijkt staan getallen. Dit komt doordat Ladbrokes op de hoofdpagina alvast de quoteringen van meerdere wedopties weergeeft. Bij de meeste bookmakers zie je alleen staan wat een 1×2 weddenschap waard is, maar Ladbrokes neemt ook de over/under weddenschap en Both Teams to Score weddenschap mee. Dit maakt het platform er niet overzichtelijker op.

Na die wat chaotische eerste kennismaking is het wel de moeite waard om het Ladbrokes platform een tweede kans te geven. De zoekfunctie brengt je snel bij de juiste weddenschap en het spelformulier is zeer overzichtelijk. Op dit formulier zie je zelfs in één oogopslag de lijst met mogelijke cash-outs staan. De bookmaker deelt ook heel wat andere waardevolle informatie met je. Bij de grote competities staat bijvoorbeeld meteen de actuele ranglijst weergegeven en dankzij de vele statistieken heb je alle belangrijke data bij de hand. De wedtips ontbreken, dus het is echt aan jou om de statistieken door te spitten. Voor de pure gokker is dat natuurlijk geen probleem. Jij kunt de statistieken zelf wel interpreteren! 

Snel en eenvoudig wedden via de Ladbrokes app

Op het Ladbrokes platform duizelt het je al snel van de cijfers. En dat terwijl je vaak behoefte hebt aan korte, bondige informatie zodat je gemakkelijk je keuze kunt maken. De Ladbrokes app is wat dat betreft een verademing.

Met de mobiele app heeft Ladbrokes een platform gecreëerd die overzichtelijk is en meteen ter zake komt. Alle overbodige informatie is van je scherm verdwenen en alleen de belangrijkste gegevens blijven over. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface schakel je snel over van pre-match weddenschappen naar de pagina met live bets. Bovendien heb je met de Ladbrokes app altijd de actuele statistieken en live standen bij de hand. Ook de livestream is uiteraard gewoon via je GSM te bekijken. Qua opties heeft Ladbrokes niet per se meer te bieden dan andere bookmakers. Maar als het om gebruiksgemak gaat, presteert dit gokbedrijf erg goed. Geld inzetten via de Ladbrokes app kan zowel met een iPhone als met een Android-toestel. 

Een klantvriendelijke bookmaker met goede bereikbaarheid

Er zijn van die bookmakers die precies weten hoe de gokwereld werkt en vooral hoe belangrijk goede service is. Ladbrokes is zo’n bookmaker. In alle jaren van zijn bestaan heeft het Britse wedkantoor al vele tienduizenden klanten mogen ontvangen. Die klanten profiteerden vanaf het allereerste moment van een prima service, en die werkwijze is nooit meer veranderd.

Met de lancering van het Belgische platform in 1970 is er behoefte gekomen aan een Vlaamstalige klantendienst. Die Vlaamstalige helpdesk is via de mail, telefoon of chat te bereiken tussen 8.00 uur in de ochtend en 23.00 uur in de avond. Een 24-uurs bereikbaarheid ontbreekt dus, maar er zijn maar weinig gokkers die daar echt hinder van ondervinden. 

Een degelijk wedkantoor met een lage stortingslimiet

In ons land begon het allemaal in 1970. Toch gaat de geschiedenis van Ladbrokes al veel verder terug, helemaal naar 1886. In dat jaar starten de heren Schwind en Pennington met het kopen en verkopen van racepaarden die allemaal getraind worden in Ladbroke Hall). De mannen stappen over naar de gokwereld als ze in 1902 een samenwerking starten met Arthur Bendir. Wedkantoor Ladbrokes gaat dus al heel lang mee.

Het van oorsprong Britse Ladbrokes heeft veel goede punten, als je tenminste op zoek bent naar een bookmaker die vooral voor een goede basis kiest. Want wil je graag een wedkantoor dat veel experimenteert met extra features (zoals de Bet Builder van Unibet en Multiway+ van Betfirst) dan zit je bij Ladbrokes verkeerd. Verwacht je niet te veel extra’s en wil je gewoon voor je plezier een gokje wagen, dan heeft de bookmaker genoeg te bieden. De lage minimale storting zorgt er in ieder geval voor dat iedere gokker zich welkom voelt. Vanaf 5 euro kun je al meespelen bij Ladbrokes. Nu maar hopen dat die eerste storting meteen wat winst oplevert!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.