Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Bingoal

Bingoal is een 100% Belgische operator in het aanbieden van sportweddenschappen. Gokken op voetbal speelt daarbij natuurlijk een hoofdrol! Ontdek in onze Bingoal review wat deze bookmaker te bieden heeft voor wedden op voetbal.

Vlaamstalig Belgische licentie
Ga naar Bingoal arrow

Gokken op voetbal bij Bingoal

Er zijn bookmakers die redelijk inwisselbaar zijn. Ze hebben een prima wedaanbod, maar verder ondernemen ze weinig actie om zich van de concurrentie te onderscheiden. Bingoal vaart juist een heel eigen koers. Deze bookmaker pakt zaken graag anders aan dan anderen, en dat resulteert onder andere in crowd betting, #OddsRequest en een speciale Belgische corner. Kun jij een beetje eigenheid wel waarderen? Misschien is Bingoal dan wel de beste keuze voor jou. 

Bingoal zet het Belgische voetbal in het zonnetje

De Pro League is je vast niet onbekend. En als je toch zo graag op Belgisch voetbal wedt, dan sla je de Eerste Klasse B en de Beker van België natuurlijk ook niet over. Bij Bingoal hoef je nooit lang te zoeken voordat je bij deze competities en toernooien uitkomt. De bookmaker heeft namelijk een speciale pagina aangemaakt voor alles wat met Belgisch voetbal te maken heeft. Zelfs een Europees avontuur voor Club Brugge of Royal Antwerp vind je hier terug. Op deze manier zet Bingoal de Belgische sport nog een extra in het zonnetje!

Al die extra aandacht voor Belgisch voetbal is leuk, maar er zijn maar weinig gokkers die met hun weddenschappen binnen de eigen landsgrenzen blijven. Gelukkig kun je bij Bingoal de hele (voetbal)wereld over. Er is aandacht voor de grote Europese competities, zoals de Premier League, Serie A en La Liga. Maar Bingoal valt vooral op door de extra uitgebreide lijst met competities van buiten Europa. Bij veel ontbreken voetbalcompetities uit bijvoorbeeld Kenia, Ghana, Singapore en Jordanië, maar niet bij Bingoal. Deze bookmaker is dus ideaal voor iedereen die graag verder kijkt dan naar de standaard competities alleen.

Creëer je eigen weddenschap (hopelijk mét goede quoteringen!)

De bookmaker is degene die bepaalt welke weddenschappen online komen. Een 1×2 weddenschap of over/under weddenschap zal niet zo snel in de lijst ontbreken. Het wordt een ander verhaal als je graag geld inzet op minder standaard weddenschappen. En dat terwijl het heel interessant kan zijn om te wedden op de dubbel voor Club Brugge of op de nieuwe trainer van AA Gent. Mis je een voetbalweddenschap, dan kun je bij Bingoal onder de hashtag #OddsRequest gewoon je idee delen. De bookmaker kijkt serieus naar elk verzoek voor een nieuwe weddenschap. Wanneer er een goedkeuring volgt, zorgt Bingoal ervoor dat de weddenschap én de bijbehorende quotering online komt te staan. Je hebt dus wat inspraak bij deze bookmaker.

Zodra je een voetbalweddenschap verzint, is het altijd afwachten met welke quoteringen Bingoal komt. Dat geldt natuurlijk ook voor alle andere weddenschappen. Als je een wedkantoor uitzoekt, is het altijd goed om te weten hoe het zit met de quoteringen. Je wilt geen bookmaker die standaard aan de onderkant van de markt opereert, want zo verlies je onnodig veel geld. Bingoal doet het op dit gebied zeker niet slecht. Bij veel weddenschappen zijn de quoteringen die Bingoal op het platform heeft staan, te vergelijken met die van het grote Unibet. Er zijn zelfs uitschieters naar boven. Je kunt dus een keer geluk hebben, al is Bingoal zeker niet het eerste wedkantoor waar je aan denkt als je op zoek gaat naar de hoogste quoteringen.

Extra spanning met jackpotgames en crowd betting

De gemiddelde gokker is al blij met een paar tientjes winst per week. Maar stiekem wil je tóch iets meer dan dat. Bij Bingoal hoef je niet eens je inzet op te schroeven om kans te maken op een heuse jackpot. Met een crowd bet strijd je namelijk samen met andere spelers voor een groot geldbedrag. Het idee achter dit systeem is simpel. Iedere deelnemer in de groep financiert de weddenschap voor een klein gedeelte. Het voordeel is dat de gezamenlijke inzet zo flink groeit, waardoor het potentiële winstbedrag snel stijgt. Iedereen in de groep deelt mee met de pot. Als jij wint, winnen je ploeggenoten ook. Bingoal weet op deze manier het groepsgevoel van het voetbalveld over te brengen naar het gokplatform.

Een voetbalploeg kan maar lastig functioneren zonder aanvoerder. Datzelfde geldt voor crowd betting. Er moet altijd iemand zijn die initiatief neemt om een groep samen te stellen en die de strategie uiteenzet. Ben je zo’n leiderstype dan kun je zelf een crowd bet aanmaken in plaats van je simpelweg aanmelden bij een andere groep. In het actuele klassement zie je bovendien welke groepsleiders het beste gepresteerd hebben. Zo creëer je een extra strijd waardoor het gokken op voetbal nóg spannender wordt.

Met crowd betting heeft Bingoal een mooie troef in handen. Als je toch liever alleen speelt, hoef je je overigens niet gepasseerd te voelen. Je kunt ook gewoon in je eentje meedoen met het jackpotspel. Ben je net iets minder succesvol dan je had gehoopt? Geen probleem, de troostprijzen doen hun werk.

Wedstrijden volgen in het Live Stream Center

Bij het jackpotspel van Bingoal ligt je focus op meerdere wedstrijden tegelijk. Dompel je je het liefst helemaal onder in één voetbalmatch, dan is live wedden natuurlijk een goede optie. Met een live weddenschap volg je de wedstrijd van begin tot eind en wacht je ondertussen op het perfecte moment om in te zetten. Actuele informatie is daarbij essentieel. Je hebt dus een bookmaker nodig die met je meedenkt en precies laat zien wat de situatie op het veld is. 

Live wedden op voetbal is bij Bingoal al even goed georganiseerd als de crowd bets en jackpotspellen. In de kalender kun je bijvoorbeeld direct zien welke sportwedstrijden er in de komende uren gepland staan. Eén nadeel: alle sporten staan in de kalender door elkaar. Je moet dus even zoeken voordat je alle geschikte wedstrijden voor jezelf op een rijtje hebt. Heb je eenmaal een mooi duel gevonden, dan voorziet Bingoal je van alle informatie die je nodig hebt. De actuele stand staat prominent in beeld, je ziet van minuut tot minuut welke ploeg balbezit heeft gehad en ook het aantal kaarten en hoekschoppen wordt keurig bijgehouden. Hiermee heb je alvast een stevige basis voor je live weddenschap. Maar het allergrootste pluspunt van Bingoal is toch het Live Stream Center. Hier kun je diverse voetbalmatches live bekijken, als je tenminste bent ingelogd. Het aanbod in het Live Stream Center kan nog wel wat verbeteren. Sommige grote competities ontbreken volledig, en dat is voor de echte voetbalfan wel erg jammer.

Bingoal scoort punten met het overzichtelijke platform

Met al die extra’s als crowd betting en #OddsRequest vergeet je bijna om het platform kritisch te bekijken. En dat terwijl het juist bij een platform met allerlei extra’s cruciaal is dat het overzichtelijk blijft. Met die overzichtelijkheid zit het wel goed bij Bingoal. Het gokplatform heeft een logische indeling, en de kopjes leiden je automatisch naar de juiste pagina. Vooral de manier waarop Bingoal de verschillende competities laat zien, werkt goed. Je hoeft maar op een land te klikken en je krijgt meteen een handig overzicht van alle voetbalcompetities waar je op kunt wedden. Dat de seizoensweddenschappen apart vermeld staan, is een groot pluspunt. Daarnaast is het erg handig dat je direct ziet op hoeveel wedstrijden uit de competitie je op dat moment kunt wedden.

Het platform van Bingoal is erop gericht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Des te vreemder is het dat de bookmaker nog geen eigen app heeft gelanceerd. Hopelijk komt er een moment waarop het gewone mobiele platform plaatsmaakt voor een heuse Bingoal app.

Chatten met de helpdesk zit er niet in

Bingoal is echt zo’n bookmaker die zich probeert te onderscheiden van de concurrentie. En dat lukt behoorlijk goed! Toch lijkt de bookmaker wel één ding te vergeten. De gokker van nu komt namelijk graag chattend in contact met de klantendienst van de bookmaker. Maar helaas… de chatfunctie is op het platform van Bingoal volledig afwezig. Even snel overleggen met een medewerker zit er dus niet in, zeker omdat ook een telefoonnummer ontbreekt. Bingoal vertrouwt voor alle gokgerelateerde vragen en problemen op het contactformulier op de website. Deze manier van contact opnemen is erg onpersoonlijk en voor jou als gokker een stuk minder efficiënt dan wanneer je een chatgesprek kunt opstarten. Dus hopelijk pakt Bingoal de bereikbaarheid van de klantenservice in de nabije toekomst een keer aan.

De ontbrekende chatfunctie zegt overigens niets over de kwaliteit van de klantenservice zelf. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel. Je hoeft bovendien geen dagen te wachten voordat er een reactie op je bericht komt. Met deze prima helpdesk is het gewoon zonde dat zoiets essentieels als een chatfunctie ontbreekt. 

Bingoal is een prima alternatief voor de grote bookmakers

Bij online bookmakers denk je al snel aan grote namen als Unibet en Betfirst. Maar Bingoal heeft minstens zoveel te bieden. Deze bookmaker heeft een prima platform neergezet, waar vooral het grote aanbod en de vele extra opties opvallen. Wedden bij Bingoal betekent dat je wedt op een volledig veilig platform. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je geld wilt storten of een uitbetaling aanvraagt. Om bij Bingoal te kunnen wedden hoef je ook geen groot gokbudget te hebben. Stortingen vanaf 10 euro worden al geaccepteerd. Die laagdrempeligheid kunnen veel gokkers wel waarderen!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.