Wedtips voor Engeland vs België

8 oktober 2020

Wembley Stadium is de locatie voor een cruciale Uefa Nations League-wedstrijd op zondag, aangezien Engeland gastheer is van België in Groep A2. België heeft een record van 100 procent in de Nations League 2020-21 en staat bovenaan de groep, terwijl Engeland vier punten uit hun twee wedstrijden heeft en tweede staat. Een overwinning voor beide partijen op zondag zou een enorme boost geven aan hun hoop om de groep te winnen en dit zou een vermakelijke ontmoeting moeten worden tussen twee teams met een recente geschiedenis.

Voorspelling voor Engeland – België

België zal voor Engeland een veel zwaardere uitdaging zijn dan de tegenstanders van vorige maand, IJsland en Denemarken. De mannen van Roberto Martinez zijn op een ongeslagen reeks van 13 wedstrijden in alle competities en wonnen er 12 op rij. Afgelopen donderdag wist Belgié met een 1-1 gelijkspel niet echt te overtuigen en miste de Rode Duivels het goede spel van voorgaande wedstrijden. De opponent van Belgié voor aankomende wedstrijd ‘Engeland’ liet een glimp zien van een goede terugkeer tegen Wales. Zo wonnen de Britten thuis acht keer op rij. Engeland zit daarmee in een goede flow en is daarmee met een quotering van 2.25 favoriet voor de winst bij de online bookmakers. Weten de Rode Duivels te winnen in het Wembley Stadion aanstaande zondag? Dan krijg je bij de bookmakers gemiddeld een qoutering van 2.75 per euro die je inzet per weddenschap. Een gelijkspel is gemiddeld goed voor een 3.25 odd bij de wedkantoren.

Onze wedtip: Wij verwachten een geringe overwinning voor Engeland tegen België. De Rode Duivels hebben geen geweldge wedstrijd tegen Ivoorkust gespeeld en lijken de voorgaande goede flow iets kwijt te zijn. Engeland is afgelopen 7 wedstrijden daarbij ongeslagen gebleken en begeeft zich momenteel als team in topvorm. Het thuisvoordeel zal daarbij ook een belangrijke extra bijdrage leveren in het voordeel van Engeland. Een 2-1 thuisoverwinning is waar wij voor deze wedstrijden ons geld op inzetten.