Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Voordelen van spelen bij meerdere bookmakers

In ons land zijn veel verschillende bookmakers actief. Zo kun je je inschrijven bij onder andere Unibet, Ladbrokes, Bwin, Betway, Bet777, Bingoal of Napoleon. Het grote aanbod maakt het natuurlijk lastig om te kiezen. Voor iedereen die geen definitieve keuze kan maken, hebben we goed nieuws! Je hoeft je namelijk niet te beperken tot één account. Sterker nog, er zitten grote voordelen aan het spelen bij meerdere bookmakers.

Altijd de hoogste quotering voor je weddenschap

Bij elke voetbalweddenschap kijk je toch even naar dat ene getal. Want een weddenschap is pas écht interessant als er een goede quotering achter staat. Wat een goede quotering is, verschilt per wedstrijd en per weddenschap. Een risicovolle bet levert nu eenmaal meer op dan een tamelijk veilige voorspelling. Eigenlijk maakt het ook niet uit of er 1.61 of 4.25 bij jouw weddenschap vermeld staat. Het is veel belangrijker dat dit getal in vergelijking met andere gokplatforms aan de hoge kant is. Dan weet je namelijk dat je een goede deal hebt gesloten.

Het zou natuurlijk makkelijk zijn als er een bookmaker bestond die altijd de allerhoogste quoteringen op het platform had staan. Helaas werkt het niet zo. Bij dat cruciale duel in de eindfase van de Pro League ben je misschien het beste af bij bookmaker Betfirst. Wed je liever op de eerste doelpuntenmaker in de wedstrijd tussen Juventus en AS Roma, dan kan Ladbrokes zomaar de slimste keuze zijn. Met twee of drie spelersaccounts heb je de luxe om bij elke wedstrijd even rustig rond te kijken en te vergelijken. Je plaatst de weddenschap daar waar op dat moment de meeste winst te behalen valt. Zo ga je match na match voor het hoogst haalbare.

Surebets: speel het slim en ga voor gegarandeerde winst

Je laat je graag leiden door de hoogst mogelijke quoteringen. Een goede quotering is alleen geen garantie dat je de weddenschap wint. Met een surebet heb je die garantie juist wél. Het klinkt ongeloofwaardig, maar surebetting is echt een beproefde strategie in de gokwereld. Vooral ervaren voetbalwedders passen hem graag toe. Toch hoef je geen jarenlange gokervaring te hebben om je te mogen verheugen op een gegarandeerde overwinning. Iedereen kan deze strategie inzetten, zolang je maar over minimaal twee spelersaccounts beschikt. Deze accounts vormen namelijk de basis van elke surebet die je aangaat.

Bookmakers bepalen hun eigen quoteringen. Het is dan ook logisch dat er de nodige verschillen ontstaan. Soms is het verschil in inzicht zelfs zo groot dat slimme gokkers er snel van kunnen profiteren. Ze loggen in bij twee verschillende bookmakers en gaan op beide platforms op zoek naar dezelfde wedstrijd en ook dezelfde weddenschap. Alleen de voorspelling is anders. Bij een hoger/lager weddenschap prijkt op het ene wedbriefje het woord ‘hoger’ en op het andere het woord ‘lager’. Het idee achter de surebet is dat je door de verschillen in quoteringen sowieso winst maakt, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd. De verloren inzet van de ene weddenschap wordt namelijk gecompenseerd door de winst die je maakt met de andere weddenschap. Er bestaan diverse online rekentools die je precies laten zien bij welke wedstrijden/quoteringen je kansen liggen én hoe je de inzet moet verdelen om inderdaad winst te maken. Dat scheelt jou een hoop rekenwerk!

Surebets zijn geliefd bij gokkers en gehaat door bookmakers. Daarom meteen een kleine waarschuwing vooraf: een surebet staat nooit lang online. Zodra bookmakers merken dat gokkers kunnen profiteren van de onderlinge verschillen, ondernemen ze actie en passen ze de quotering aan. Je hebt dan toch een probleem als je de weddenschap nog maar bij één van beide bookmakers hebt ingediend. Wees dus altijd voorzichtig wanneer je aan de slag gaat met surebets.

Vergroot je wereld en creëer een breed totaalaanbod

Spelen bij meerdere bookmakers levert een aantal financiële voordelen op. Al draait het niet alleen om geld wanneer gokkers een account aanmaken bij twee of drie verschillende wedkantoren. Het verschil in aanbod kan net zo goed een rol spelen.

Ben je een liefhebber van de Pro League, Serie A of volg je elke wedstrijd van de Champions League? Het kost dan maar weinig moeite om een bookmaker te vinden die dit aanbiedt. Dat verandert als je wilt wedden op een competitie die wat minder standaard is. Lang niet alle online bookmakers hebben de Dritte Bundesliga of de Chileense Primera División in hun aanbod opgenomen. Ook onze eigen Eerste Klasse Amateurs is maar bij een paar bookmakers met een weddenschap te volgen. Met een account bij twee of drie verschillende wedkantoren maak je het totaalaanbod meteen een stuk breder. Bovendien heb je nu meer wedopties per wedstrijd. Waar de ene bookmaker extra veel mogelijkheden aanbiedt bij de handicapweddenschappen, kiest de ander juist voor een lange lijst met spelersweddenschappen. Er is zoveel variatie als je er meerdere accounts op nahoudt.

Elke bookmaker zijn eigen specialisme

Neem eens de tijd om rustig rond te kijken bij een paar verschillende bookmakers. Je ontdekt dan al snel dat elk gokbedrijf zijn eigen specialisme heeft. Zo tref je misschien een bookmaker die de hoogste quoteringen garandeert voor wedstrijden uit de Pro League. Dit is natuurlijk aantrekkelijk voor iedereen die graag inzet op Club Brugge, Anderlecht, Charleroi of een van de andere teams uit de Belgische competitie! Maar het is niet alleen de nationale competitie die de aandacht trekt. Want wat te denken van de bekerwedstrijden op eigen bodem? Als sponsor organiseert Betway vaak extra acties rondom dit bekertoernooi. Deze acties zijn bij andere wedkantoren niet te vinden. Dat is nu eenmaal het voordeel van wedden bij een sponsor.

Een account bij meerdere online bookmakers brengt je de beste quoteringen en beste acties. Al blijft het daar niet bij. Met twee of drie spelersaccounts kun je namelijk makkelijk overschakelen naar de bookmaker die op dat moment het meest geschikt is. Voor je live weddenschappen log je het liefst in op een platform dat is uitgerust met een livestream. Zit je buitenshuis op een afspraak te wachten en wil je die saaie minuten graag vullen met een snelle weddenschap? In dat geval heb je behoefte aan een bookmaker met een goede en stabiele app. Je kunt het je geen mobiel platform veroorloven dat steeds weer vastloopt of simpelweg onoverzichtelijk is.

Houd altijd in je achterhoofd dat gokbedrijven keuzes maken. Een goede mobiele app betekent niet automatisch dat de bookmaker ook de perfecte kandidaat is voor liefhebbers van live weddenschappen. Met meerdere spelersaccount ondervang je dat probleem. Je krijgt altijd het beste van het beste doordat je ter plekke kunt beslissen waar je inlogt.

Persoonlijke limieten gaan aan jou voorbij

Bookmakers houden hun spelers goed in de gaten. Aan de ene kant is dat handig, want hierdoor kunnen ze snel ingrijpen wanneer er een vermoeden van gokverslaving. Aan de andere kant is die controle van de bookmaker ook een handicap, zeker wanneer je de ene na de andere weddenschap wint. Al die successen kunnen er namelijk voor zorgen dat je een persoonlijke limiet krijgt opgelegd.

Limieten zijn een vast onderdeel van de online gokwereld. De geldende limieten zijn voor een deel bepaald door de overheid en kansspelcommissie. Toch zijn het niet alleen deze instanties die zich met jouw stortings- en inzetlimieten bemoeien. Ook de gokbedrijven zelf hebben hun eigen regels. Er zijn zelfs momenten waarop de bookmakers graag afwijken van hun eigen limieten. Win je vaak en gaat het meestal om veel geld, dan is het oppassen. Het kan gebeuren dat jouw dag- of weeklimiet ongevraagd naar beneden wordt bijgesteld. En dat betekent automatisch dat je minder winst kunt maken. Door je weddenschappen te verspreiden over twee of drie verschillende gokplatforms, speel je jezelf minder snel in de kijker. Hierdoor laten die strengere limieten nog wat langer op zich wachten.

Meer is niet altijd beter

Bookmakers lijken in veel dingen op elkaar, maar er zijn ook verschillen. Het zijn juist die kleine verschillen waardoor het zo interessant is om een account te creëren bij meerdere online wedkantoren. Het heeft natuurlijk geen zin om tien of vijftien verschillende spelersaccounts aan te maken. Dit zorgt er alleen maar voor dat je het overzicht kwijtraakt en niet meer weet welke bookmakers welke voordelen hebben. Bovendien lukt het maar weinig gokkers om zoveel accounts tegelijkertijd in leven te houden. De kans dat je vergeet dat je nog geld hebt uitstaan bij bookmaker Napoleon, is hierdoor erg groot.

Wil je met meerdere accounts aan de slag, beperk het aantal dan tot twee of drie. Dit is voldoende om de voordelen mee te pakken, terwijl je gewoon het overzicht behoudt. Het is wel verstandig om de bookmakers zorgvuldig te selecteren. Bekijk de verschillen en bedenk je vooral hoe de gokplatforms elkaar kunnen aanvullen. Wat je bij de ene bookmaker mist, vind je misschien wel bij een ander. Zo kom je met een beetje denkwerk vanzelf tot de perfecte selectie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.