Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Rijk worden met wedden op voetbal

Er gaat veel geld om in de voetbalwereld. De beste spelers ter wereld weten daar alles van. Zo zou onze eigen Romelu Lukaku in zijn tijd bij Inter zo’n 6 miljoen euro per jaar verdienen. Een gigantisch bedrag, al valt die paar miljoen volledig in het niet als je naar topverdieners als Messi, Ronaldo en Neymar kijkt. Zie jij het ook wel zitten om rijk te worden met voetbal? Met deze tips ben je alvast op de goede weg. 

Snel rijk worden met combi bets

Als je rijk wilt worden met voetbalwedden, dan kun je een goede combi bet vast niet weerstaan. Gelijk heb je, want dit is dé manier om in één klap een groot geldbedrag te winnen.

Combi bets werken volgens het grandioze systeem van vermenigvuldiging. Twee weddenschappen met een quotering van 2.31 en 1.60 hebben gezamenlijk al een waarde van 3.70. Voeg daar nog een derde en vierde voorspelling aan toe en de totale quotering van je combi gaat met de gemak richting de 14.00. Dat schiet lekker op! Misschien durf je het zelfs aan om een vijfde en zesde weddenschap toe te voegen. Voor je het weet, prijkt die mooie quotering van 60.00 onderaan je wedbriefje en kijk je vol spanning uit naar wat de wedstrijden je brengen. Kiezen voor een combi bet is de snelste manier om rijk te worden met voetbalwedden. Maar wees voorzichtig. Je kunt namelijk ook heel snel geld verliezen als je voor een combi gaat. Die zes voorspellingen die op je wedbriefje staan, moeten immers allemaal juist zijn. Alleen dan keert de bookmaker jou zestig keer de inzet uit. 

Soms is geduld hebben de beste strategie

Het liefst wil je natuurlijk in één keer die grote klapper maken. Dat gevoel wordt alleen maar gesterkt door de berichten die in de media voorbijkomen. Want wanneer je leest over een voetbalgokker die tienduizenden euro’s heeft gewonnen, gaat het bijna altijd over iemand die een combi bet op zijn/haar wedbriefje had staan. Toch is het een illusie om te denken dat je combi bets nodig hebt om succesvol te zijn. Sterker nog, het is veel verstandiger om geduldiger te zijn en het idee van die grote klapper los te laten. De beste voetbalgokkers ter wereld kiezen voor een strategie waarbij het rustig opbouwen van de bankroll de hoofdrol speelt.

Goed bankrollmanagement is essentieel voor iedere voetbalwedder. Je moet nadenken over de hoogte van je gokbudget, maar ook zeker over de manier waarop je dat budget gaat verdelen. Heb geduld en zet bij elke weddenschap slechts een klein deel in. Dit brengt je op de langere termijn het verst. Een slimme voetbalgokker moet nu eenmaal de tijd nemen voordat die rijkdom komt. Daarnaast moet je elke weddenschap zorgvuldig voorbereiden zodat de factor geluk een zo klein mogelijke rol speelt. Vertrouw dus op de feiten als je de statistieken bestudeert en schakel vooral je gevoel uit. Benader elke voetbalmatch bovendien als een nieuwe match. Een verloren vriendschappelijk duel zegt bijvoorbeeld weinig over die wedstrijd waarbij het wél ergens om gaat. Met dit soort zaken in je achterhoofd kun je handelen als een echte voetbalgokker. Jij weet dat geduld hebben en goed blijven nadenken beloond wordt. 

Weet of je goed bezig bent

Je wint weddenschappen en je verliest ze. Zelfs wanneer je altijd kiest voor een zorgvuldige voorbereiding, gaan er voetbalweddenschappen verloren. Het belangrijkste is dat je iets van je verloren weddenschappen leert. Het bijhouden van een track record kan ervoor zorgen dat je op een later moment wél de juiste beslissingen neemt.

Een track record is niets anders dan een schriftje of Excel-bestand waarin je al je weddenschappen opschrijft. Zo kun je precies bijhouden welke bets succesvol zijn en welke verlies opleveren. Misschien kom je er na een tijdje wel achter dat inzetten op de Pro League je veel minder vaak de winst oplevert dan wedden op de Serie A. Dat is informatie waar je iets aan hebt als je voor het hoogst haalbare gaat! Alleen het bijhouden van een track record is overigens niet genoeg. Wie rijk wil worden met voetbalwedden, moet continu kijken of zijn huidige strategie werkt of dat er aanpassingen nodig zijn. Dat doe je met behulp van de ROI (Return on Investment). De formule (totale bankroll * 100) / inzet laat je exact zien hoe hoog jouw ROI de afgelopen periode was. Hoe hoger het percentage dat uit de rekensom tevoorschijn komt, hoe beter het is. Komt het percentage regelmatig onder de 100% uit? In dat geval is het hoog tijd om actie te ondernemen. Anders kun je die rijkdom wel vergeten. 

Wie het kleine niet eert…

Elke euro die je verdient, is er één. Dus hoe zonde is het als je die ene euro extra laat liggen? En dat niet eenmalig, maar keer op keer weer. Toch is dat precies wat veel gokkers doen. Ze plaatsen een weddenschap bij hun vaste bookmaker en denken verder niet na. Hierdoor lopen ze veel geld mis. Want waar die ene bookmaker een quotering van 2.15 achter de weddenschap heeft staan, kiest een ander misschien wel voor een waarde van 2.20. Oké, het verschil is klein. Maar bedenk je eens hoeveel extra winst je maakt als je bij elke weddenschap gaat vergelijken. Je hoeft echt geen uren bezig te zijn met het doorspitten van allerlei gokplatforms. Maak gewoon een account aan bij twee of drie verschillende bookmakers en je profiteert altijd van de beste quoteringen. 

Value betting: is deze weddenschap het risico waard?

Rijk worden met voetbalwedden is vaak een kwestie van slim kiezen. Welke weddenschappen ga je aan en welke kun je beter aan je voorbij laten gaan? Dit is de vraag waar value betters zich voortdurend mee bezighouden.

Value betting is geen strategie voor de beginnende gokker. Je moet namelijk heel goed weten hoeveel een weddenschap waard is voordat je hiermee aan de slag kunt. Maar als je genoeg ervaring hebt en eenmaal weet hoe de gokwereld werkt, kan value betting je heel ver brengen. Deze wedstrategie is erop gericht dat je alleen weddenschappen aangaat waarvan de waarde hoog genoeg is. Oftewel, je bent op zoek naar quoteringen die hoger liggen dan je op basis van de statistieken zou verwachten. Liggen de quoteringen lager dan verwacht, dan is de weddenschap jouw aandacht niet waard.

Stel je gaat wedden op een wedstrijd uit de Italiaanse Serie A. Na een analyse van de statistieken ben je ervan overtuigd dat Juventus een winkans heeft van 63%. Een snelle berekening leert je dat de quotering voor een 1×2 weddenschap op (100 / 63) 1.58 moet staan. Staat het getal hoger, dan heb je value gevonden en kun je zonder aarzeling je wedbriefje inleveren. Dankzij value betting weet je immers precies of een weddenschap het risico waard is of niet. 

Er valt extra winst te halen bij de kleinere competities

Wanneer je net begint met voetbalgokken, kijk je vooral naar de clubs en competities waar je hart ligt. Ben je al jaren een groot liefhebber van de Pro League? Grote kans dat je deze competitie direct volgt met een weddenschap. Toch moet je leren om anders te denken als je rijk wilt worden met voetbalgokken. Het gaat jou niet om de interessantste competities, maar om de meest winstgevende. En dat betekent dat je soms bij andere wedstrijden uitkomt dan je eigenlijk had verwacht.

Bookmakers bepalen zelf de quoteringen. Dit geeft ze ook de kans om bepaalde competities te promoten door de quoteringen simpelweg iets omhoog te schroeven. Dit gebeurt vaker dan je denkt, vooral bij kleinere competities en lagere divisies. Kijk dus eens wat verder wanneer je een nieuwe voetbalmatch selecteert. Dit kan je zomaar extra veel winst opleveren. 

Verzeker jezelf van een overwinning

Je bent gefocust op winst maken. Maar als je rijk wilt worden met voetbalgokken, moet je ook voorkomen dat je die zorgvuldig opgebouwde winst weer snel verliest. Er zijn gelukkig een aantal wedstrategieën waarmee je de dag gemakkelijk winnend af kunt sluiten. Voor liefhebbers van live weddenschappen is de 79e minuut strategie ideaal. Hierbij zet je pas tijdens het laatste deel van de wedstrijd geld in zodat de overwinning je bijna niet kan ontglippen.

Ook surebets zijn perfect voor iedereen die rijk wil worden met voetbal. Deze weddenschappen bezorgen je namelijk gegarandeerde winst doordat je slim gebruikmaakt van de verschillen in quoteringen. De ene bookmaker zet misschien wat hoger in op ‘meer dan 2.5 doelpunten’, terwijl je op een ander gokplatform juist prima in kunt zetten op ‘minder dan 2.5 doelpunten’. Door op beide platforms een weddenschap te plaatsen, maak je sowieso winst. De verhouding tussen beide quoteringen is namelijk op zo’n niveau dat je de verloren inzet van de ene weddenschap meteen compenseert met de winst die je maakt bij de andere weddenschap. Dit klinkt allemaal wat ingewikkeld, maar er zijn online genoeg rekentools te vinden die precies aangeven waar je kansen liggen. En zeg nu zelf… die gegarandeerde winst laat je toch niet liggen als je rijk wilt worden met voetbalwedden?

toggle off
Gokreclame uitschakelen.