Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Napoleon Sports

Laten we grote internationale aanbieders als Unibet en Ladbrokes eens vergeten en onze pijlen richten op de Belgische bookmaker Napoleon Games & Sport. Napoleon Games is een Belgische bookmaker met een prima aanbod weddenschappen. Lees alles over wedden bij deze bookmaker in onze Napoleon Games review!

Vlaamstalig Belgische licentie
Ga naar Napoleon Sports arrow

Voetbalgokken bij Napoleon Games

Voel je je thuis bij een bookmaker met Belgische roots? Vergeet internationale aanbieders als Unibet en Ladbrokes en richt je pijlen eens op Napoleon Games & Sport. Dit populaire gokbedrijf is vele jaren geleden bedacht door ‘bingokoning’ Willy Michiels. De jackpot- en bingoautomaten waar Napoleon ooit groot mee werd, hebben inmiddels plaatsgemaakt voor een zeer gevarieerd wedaanbod. Een sportsbook mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ondanks dat je Napoleon misschien vooral kent van de gokhallen en de Grand Casino’s in Middelkerke en Knokke, zijn de sportweddenschappen zeker niet ondergeschikt. Sterker nog, Napoleon heeft sterke banden met een aantal clubs uit de Pro League. Zo is het bedrijf als sponsor betrokken bij KAA Gent, Cercle Brugge en SV Zulte Waregem. En als echt Belgisch gokbedrijf zijn er uiteraard ook deals met de wielerwereld (waaronder een met onze eigen Tom Boonen). Kortom, met de liefde voor sport zit het bij Napoleon wel goed.

Ga de strijd aan op het platform van Napoleon

Het leven van Napoleon-oprichter Willy Michiels leest bijna als een sprookje. Als zoon van een eenvoudige kersenplukker heeft de latere gokmagnaat zich stap voor stap opgewerkt. Het begon met het importeren van jukeboxen uit Amerika, die hij vervolgens weer verkocht aan cafés in België. Die jukeboxen veranderden langzamerhand in bingoautomaten en de stap naar de gokwereld was gemaakt. Binnen korte tijd groeide Willy Michiels uit tot een leider van een groot gokimperium. Een toepasselijke naam voor dat gokimperium was snel gevonden. Michiels liet zich inspireren door Napoleon Bonaparte, die het lukte om zich vanuit de lagere adel op te werken tot keizer der Fransen. Om dit ultieme doel te bereiken, moest Napoleon een harde strijd leveren. Focus, strategische beslissingen en lef bezorgden Napoleon Bonaparte het ‘succes’ waar hij voor streed. Laat dat nu ook precies de kwaliteiten zijn die jij nodig hebt om jouw voetbalweddenschappen te winnen. Opeens lijkt de naam Napoleon dus een heel logische voor een platform waar je kunt wedden op voetbal.

Op het Napoleon platform houdt de kleine generaal voortdurend een oogje in het zeil. Het is niet moeilijk om in het zwart/wit/rode logo het portret van Napoleon te herkennen. Zijn beroemde steekhoed verraad simpelweg zijn identiteit. Terwijl je aan het gokken bent, hoop je de lessen van Napoleon (focussen, strategische beslissingen nemen en lef durven tonen) toe te kunnen passen. Met deze manier van spelen heb je immers de meeste kans op succes. Het platform van de bookmaker moet daarvoor wel meewerken. Gelukkig heeft bookmaker Napoleon dit platform goed voor elkaar.

Allereerst is daar het aantrekkelijke design waardoor je meteen verleid wordt tot een weddenschap. Daarnaast zorgt het zwart-witte kleurenschema ervoor dat je je goed op de weddenschappen kunt concentreren. Napoleon kiest voor een eigentijdse indeling, die net iets anders is dan de klassieke opmaak waar veel andere gokplatforms voor gaan. Geen lijst met sporten op links en een duidelijk aanwezig wedbriefje op rechts, maar juist een wat speelsere indeling waarbij landenvlaggen en kopjes als ‘popular’, ‘hot’ en ‘upcoming’ je de weg wijzen. De wedcoupon verschijnt ook pas in beeld wanneer je daadwerkelijk een weddenschap toevoegt. Daarna is het aan jou om te beslissen of je zicht wilt houden op je openstaande weddenschappen óf dat je de wedcoupon liever verbergt.

Volop aandacht bij Napoleon Games voor Belgisch voetbal

Van een bookmaker als Napoleon heb je natuurlijk hoge verwachtingen als het gaat om Belgisch voetbal. En wat blijkt: de bookmaker is zijn thuisland inderdaad niet vergeten! Voor het wedden op de twee hoogste divisies van het land hoef je niet per se naar Napoleon te gaan. Op andere gokplatforms hebben de Eerste Klasse A en B in hun aanbod opgenomen. Dat is bij de Eerste Klasse Amateurs wel anders. Er zijn maar weinig bookmakers die hier aandacht aan besteden, maar Napoleon laat zien dat het trots het voetbal in eigen land volgt. Wie weet levert die ene wedstrijd uit de hoogste amateurklasse jou wel een mooie overwinning op.

De grote aandacht voor het Belgische voetbal gaat zeker niet ten koste van al het andere voetbal. Napoleon volgt competities en toernooien van over de hele wereld, van Engeland tot Argentinië en van Portugal tot Nigeria. Staat er even geen interessante wedstrijd op het programma? Via de outrights-weddenschappen zet je gemakkelijk geld in op de winnaar van de Champions League, de speler met de meeste assists of op de top goalscorer. Al kun je je geld ook bewaren voor al die live weddenschappen die Napoleon aanbiedt. 

Wedstrijden volgen met Napoleon TV

Je kunt je nog zo’n heldere voorstelling van de wedstrijd maken, uiteindelijk draait het toch om wat er 90 minuten lang op het veld gebeurt. Zelfs die vooraf voorspelde ruime zege van Manchester United op de hekkensluiter van de Premier League, biedt geen garantie. Een snelle tegengoal en een ploeg die gewoon niet in de wedstrijd komt: het zijn de perfecte ingrediënten voor een onverwacht en vooral onnodig verlies. Met een pre-match weddenschap kun je dit soort onverwachte uitkomsten niet onderscheppen. Een live weddenschap geeft je juist wél de mogelijkheid om in te spelen op datgene wat er op het veld gebeurt.

Wie veel en vaak live wedt op voetbal kan eigenlijk niet zonder livestream. En laat Napoleon nu zo’n bookmaker zijn die een livestream op zijn platform aanbiedt. Voor je het weet, zit je via Napoleon TV live naar de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Sevilla te kijken. Ben je meer een liefhebber van het Franse, Italiaanse of Nederlandse voetbal? Ook competities uit deze landen zijn bij Napoleon live te volgen. Wanneer je live gaat wedden op voetbal, wil je zo snel mogelijk een beeld vormen van de interessantste matches die bezig zijn óf die komen gaan. Dat laatste is bij Napoleon helaas wat lastig, want een goede live kalender ontbreekt.

Zo neem je strategische beslissingen

Met Napoleon TV heeft deze Belgische bookmaker een belangrijke troef in handen. Maar hoewel je dankzij de live beelden vaak bovenop de wedstrijden zit, ontgaat je ongetwijfeld ook het een en ander. Er zijn maar weinig voetbalgokkers die precies bijhouden hoeveel aanvallende acties, hoeveel hoekschoppen en hoeveel schoten op doel er geweest zijn. En dat terwijl dit nuttige informatie kan zijn.

Bookmaker Napoleon gaat graag een eerlijke strijd aan met de vele voetbalgokkers die op het platform actief zijn. De uitgebreide statistieken (zowel bij live als bij pre-match weddenschappen) helpen je continu om strategische beslissingen te nemen. Daarnaast kun je bij de grotere competities ook terugvallen op de BetAssist van Napoleon. Deze BetAssist doet maar één ding: hij geeft per wedcategorie exact aan wat de feiten zijn. Voor fulltime weddenschappen laat Napoleon zien hoe de laatste vijf wedstrijden zijn verlopen en wat de procentuele winkans is. Voor doelpuntweddenschappen is het juist interessant om te zien hoe vaak een ploeg meer/minder scoort dan 0.5, 1.5 of 2.5 keer. Blijkt jouw grondige analyse toch onvoldoende om de weddenschap te winnen? Met de cash-out optie kun je de schade enigszins beperken.

Napoleon Games biedt goede quoteringen voor recreatieve gokkers

Het zijn vooral recreatieve gokkers die dankbaar gebruikmaken van de BetAssist. Dit is ook precies de doelgroep waar Napoleon op mikt. Professionele gokkers en highrollers hebben bij deze bookmaker niet zoveel te zoeken. Daar zijn de quoteringen simpelweg niet hoog genoeg voor.

Ondanks dat highrollers niet warm lopen voor de quoteringen van Napoleon, zijn ze voor gemiddelde gokker meer dan goed genoeg. Vooral de overeenkomsten met Unibet vallen op. Er zijn kleine verschillen, maar Napoleon zit nooit heel ver bij deze belangrijke concurrent vandaan. Dit geeft wel aan dat Napoleon de quoteringen heel serieus neemt.  

Praktische zaken heeft Napoleon Games goed geregeld

Napoleon staat niet bekend om de hoge quoteringen, maar wel als een bookmaker die toegankelijk is en die nieuwe spelers graag de weg wijst in het goklandschap. Bookmaker Napoleon doet er alles aan om het jou gemakkelijk te maken. Zo is de inschrijving al binnen en paar minuten geregeld en ook geld storten of een uitbetaling aanvragen kost geen enkele moeite. Voor het aanvullen van je speelsaldo kun je kiezen voor een betaling via Bancontact, HiPay, Paysafecard, PayPal en de Napoleon Games Voucher. Al deze betaalopties zijn volledig veilig en bovendien kun je meteen over het geld beschikken. Ontstaan er toch problemen? De Napoleon klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar, van 9.00 uur ’s ochtends tot 1.00 uur ’s nachts.

Instant betting in de Napoleon app

Het maakt niet uit of je wilt chatten met de klantenservice óf dat je even snel de livestream wilt opstarten om een wedstrijd mee te pakken. Dit alles kan namelijk gewoon via je GSM. Napoleon heeft een eigen app ontwikkeld waardoor je altijd en overal toegang hebt tot de vele voetbalweddenschappen. De app is erg handig voor iedere liefhebber van instant bets. Napoleon heeft bij de grotere competities een mooi aanbod met snelle weddenschappen. Oftewel, je kunt inzetten op gebeurtenissen die ons binnen 10 minuten te wachten staan. Wordt de druk opgevoerd en verwacht je een goal of neemt de frustratie toe en verwacht je juist een kaart? Met de Napoleon app heb je tussendoor altijd tijd voor zo’n snelle weddenschap. De notificaties houden je bovendien op de hoogte van al het belangrijke nieuws omtrent jouw voetbalweddenschappen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.