Welkom bij Gokken op Voetbal

Nieuwe wetgeving in België 🇧🇪

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Wij van Gokken op Voetbal zijn daarom genoodzaakt om onze website (tijdelijk) op slot te doen voor onze Belgische fans. Sorry!

Ben je 24 jaar of ouder en woonachtig in Nederland? Bekijk dan onze website VoetbalGokken.nl.

Bet777

Met Bet777 richt zich als onderdeel van Casino777 op het aanbieden van sportweddenschappen. Bij Bet777 wordt tal van opties en mogelijkheden geboden voor gokken op voetbal. In ons Bet777 review lees je meer!

Vlaamstalig Belgische licentie
Ga naar Bet777 arrow

Gokken op voetbal bij Bet777

Sommige bookmakers focussen zich puur op de basis. Anderen doen er juist alles aan om het wedden op voetbal bijzonderder, spannender of persoonlijker te maken. Bet777 valt duidelijk in de tweede categorie. Deze bookmaker is altijd bezig met vernieuwingen, en daar kun jij als gokker weer van profiteren!

Bet777 creëert een mooi platform met een unieke wedervaring

Een goede eerste indruk is belangrijk. Met dat idee in het achterhoofd heeft Bet777 een platform gecreëerd dat uitnodigend en overzichtelijk is. De donkere tinten trekken je binnen no time de wereld van het voetbalwedden binnen. De kleurrijke sportfoto’s doen de rest.

Om het platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, kiest Bet777 voor dezelfde indeling als veel andere bookmakers. Links de lijst met sporten, rechts je wedbriefje en in het midden een aantal van de interessantste (voetbal)wedstrijden. Terwijl je op zoek bent naar een mooi duel, kom je termen tegen als Pulse Betting, Bet-X en Bets on Demand. Deze extra functies maken het wedden al snel spannender. Pulse Betting geeft je bijvoorbeeld de kans om op het eerstvolgende doelpunt te wedden. Met dit soort snelle markten creëert Bet777 een unieke wedervaring voor veel voetbalgokkers.

Zelfs de jackpotspellen zijn anders

Bet777 doet dingen graag anders dan andere bookmakers. Dat is zelfs bij de jackpotspellen te zien. Zodra je overschakelt naar Super777 verschijnen er verschillende jackpotgrids op je scherm. Deze grids hebben klinkende namen als Mega777 en Silver. Let goed op voordat je een definitieve keuze maakt. Elk jackpotspel is namelijk weer anders en ook de prijzenpot verschilt.

In het jackpotspel van Bet777 kun je inzetten op de winnaars van een aantal topduels. Acht goede voorspellingen en de hoofdprijs is binnen. Er zijn natuurlijk meer bookmakers die zo’n soort spel aanbieden. Dus wat doet Bet777 dan anders? Welnu, deze bookmaker kijkt graag verder dan naar 1×2 weddenschappen alleen. Zo heb je de kans om de exacte uitslagen te voorspellen en zelfs inzetten op de topscorers van de wedstrijd is bij sommige grids mogelijk. Dit soort ‘lastige’ wedopties hebben natuurlijk één groot voordeel. Het jackpotbedrag gaat snel omhoog waardoor je zomaar tienduizenden euro’s kunt winnen.

Een van de betere bookmakers voor live wedden

Met al die opties bij de jackpotgrids en extra’s als Pulse Betting en Bet-X trekt Bet777 snel de aandacht. Van een bookmaker met zoveel mogelijkheden heb je ook op andere vlakken hoge verwachtingen. Maar weet Bet777 die hoge verwachtingen inderdaad waar te maken bij het misschien wel belangrijkste onderdeel van een gokplatform? Oftewel, is Bet777 een goede keuze voor jouw live voetbalweddenschappen?

Het antwoord op deze vragen is kort en bondig: ja! Bet777 hoort zonder twijfel bij de betere aanbieders van live voetbalweddenschappen in België. De aanwezig van een livestream is al groot pluspunt. Onder de naam Channel777 zendt Bet777 elke dag tal van matches uit. De bookmaker mag niet zomaar alles uitzenden, dus kijk goed of jouw favoriete competities en/of toernooien in de ‘what’s on’-lijst staan. Veel echt grote competities ontbreken namelijk in de lijst. Liefhebbers van Engels voetbal hoeven zich bijvoorbeeld niet te verheugen op de Premier League-duels, maar The Championship en FA Cup zijn wel rechtstreeks te volgen. De wedstrijden uit het Engelse voetbal wissel je natuurlijk af met duels uit de Serie A of de Coppa Italia. Of misschien is Channel777 juist een mooie gelegenheid om eens te gaan wedden op de hoogste divisie van Schotland, Tsjechië of Denemarken.

Voor een winnende live weddenschap ben je niet alleen afhankelijk van videobeelden. Duidelijke, actuele statistieken zijn minstens zo belangrijk. Dat heeft Bet777 in ieder geval goed begrepen. Of de door jou gekozen wedstrijd nu live te zien is of niet, dankzij de uitgebreide statistieken (en een eventuele live animatie van de wedstrijd) heb je sowieso alle gegevens bij de hand om een goed oordeel te kunnen vellen. Bet777 beperkt zich zeker niet alleen tot de statistieken van de wedstrijd die bezig is. Informatie over de laatste vijf ontmoetingen, de huidige vorm en het aantal goals/kaarten per speler zorgt ervoor dat je vol vertrouwen kunt gaan wedden op voetbal. De statistieken die Bet777 openbaar stelt, zijn natuurlijk ook op andere gokplatforms te vinden. En toch gaat de bookmaker net een stapje verder dan veel concurrenten. Zo is de lijst met live scores erg handig voor iedereen die zich niet voortdurend wil focussen op die ene match. Eén blik op de lijst en je ziet meteen hoe het er op de verschillende voetbalvelden voor staat. Bet777 heeft dus genoeg te bieden voor iedereen die de spanning wil voelen van een live weddenschap. 

Wedden op alle topcompetities

Dat de Engelse Premier League en de Spaanse La Liga niet tussen de kijklijst van Channel777 staan, betekent natuurlijk niet dat ze bij Bet777 ontbreken. Sterker nog, de bookmaker biedt bij dit soort topcompetities veel verschillende wedopties aan. Er zijn gemakkelijk 150 of meer opties die je op je wedcoupon kunt invullen. Ook voor het Belgische voetbal is er keuze genoeg. Bij de wekelijkse competitieduels zijn alle bekende weddenschappen wel aanwezig. Twijfel je tussen een paar wedopties, dan kun je altijd nog terugvallen op de Bet Assist. Eén druk op de knop en alle essentiële informatie over die ene weddenschap komt tevoorschijn. Bij een simpele over/under weddenschap ontdek je bijvoorbeeld snel in hoeveel procent van de wedstrijden beide teams meer of minder dan 0.5, 1.5 of 2.5 doelpunten scoren. Doordat de Bet Assist zich alleen maar focust op de belangrijkste informatie, kun je gemakkelijker inschatten of deze weddenschap voor vandaag de juiste is.

Bet777 beperkt zich op het platform zeker niet tot de topcompetities. De bookmaker gaat de hele wereld rond, onder andere met competities uit kleinere voetballanden zoals Roemenië, Israël, Iran en Australië. Toch is Bet777 geen echte specialist in kleine competities en lagere divisies. Het kost dus maar weinig moeite om een bookmaker te vinden die op dit vlak meer te bieden heeft. Heb je een mooie weddenschap gevonden die ook nog eens succes oplevert? In dat geval mag je de eregalerij niet overslaan. Op deze plek vind je de winnaars van de meest winstgevende weddenschappen terug. Je kunt bovendien zien hoeveel geld ze op welke voetbalweddenschap(pen) hadden ingezet. Wie weet geeft dit weer inspiratie voor jouw volgende bet. 

Quoteringen: Bet777 draait mee in de top

De bookmakers die in ons land actief zijn, houden elkaar scherp in de gaten. Hierdoor zijn de verschillen in quoteringen klein. Bij de meeste voetbalwedstrijden zit Bet777 dicht bij concurrenten als Unibet en Betfirst. Zo dicht zelfs dat voor alle mogelijke inzetten binnen één weddenschap al slim kan zijn om van bookmaker te wisselen. Bij het Premier League-duel tussen Southampton en Liverpool (seizoen 2020/21) is Bet777 een goede keuze als je de overwinning toewijst aan de bezoekers. De quotering van 1.62 ligt toch iets hoger dan die van Unibet, die 1.60 keer je inzet uitbetaalt. Geloof je juist in een gelijkspel, dan is Betfirst weer een betere keuze. Deze bookmaker heeft een quotering van 4.75 achter de weddenschap staan, terwijl Bet777 bescheiden inzet met een quotering van 4.65.

De wedstrijd tussen Southampton en Liverpool laat ook zien dat Bet777 wel bij de groep met bookmakers hoort die doorgaans de meeste winst uitbetaalt. Een grote naam als Ladbrokes zit toch een stukje lager. En dat geldt zeker niet alleen voor dit ene Premier League-duel. 

Wedden via de Bet777 app

Bij goede quoteringen wil je snel kunnen reageren. Want voor je het weet worden ze naar beneden bijgesteld en ben je die mooie deal kwijt. Als je op elk moment van de dag wilt kunnen inloggen om even snel die ene weddenschap te plaatsen, dan is een stabiele app essentieel. Bet777 heeft zo’n app die goed werkt, overzichtelijk is en ook nog eens een aantal extra’s biedt. De live match tracker zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de voetbalduels goed kunt volgen, zelfs als je geen tijd hebt om continu de livestream in de gaten te houden. Voor wie al een weddenschap heeft uitstaan, zijn de push-meldingen onmisbaar. Bet777 laat je via deze weg snel weten wanneer je een weddenschap gewonnen. Kortom, alles zit erop en eraan.   

Snelle uitbetalingen en een prima klantenservice

Extra opties zoals een live match tracker en push-meldingen zijn altijd handig bij een app. Maar uiteindelijk wil je ook gewoon geld kunnen storten zodat je voldoende speelsaldo houdt. Via de app verlopen de betalingen al even veilig als via het gewone platform. Geld storten doe je onder andere via Bancontact, Paysafecard of je Skrill- of Netelleraccount. Met elk van deze betaalmethodes staat het gestorte geld binnen enkele tellen in je spelersaccount. De verwerking van een uitbetalingsaanvraag duurt iets langer, maar Bet777 is nog steeds behoorlijk snel. In de meeste gevallen staat de winst binnen twee werkdagen op je rekening.

Loop je toch tegen problemen aan als je een uitbetaling aanvraagt? Of je nu met je gsm in de hand zit of dat je achter de laptop zit, je kunt altijd contact opnemen met de klantendienst. Bet777 is te bereiken via mail, live chat en sinds een tijdje ook via WhatsApp. De bookmaker reageert doorgaans snel, dus je hoeft nooit lang te wachten voordat je verder kunt met je weddenschappen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.