Zulte Waregem

SV Zulte Waregem is een fusie club en is ontstaan in 2001 door de voetbalclubs Zultse VV en KSV Waregem samen te voegen. Zulte Waregem begon in de derde klasse van het Belgische voetbal waar het in 2005 promoveerde naar de eerste klasse (Jupiler Pro League). De bijnaam is Essevee en was vroeger de bijnaam van KSV Waregem, deze is dus overgenomen na de fusie. Zulte Waregem speelt haar wedstrijden in het Regenboogstadion. De naam van dit stadion heeft het te danken aan het Wereldkampioenschap wielrennen op de weg in 1957. Het terrein wordt ook wel “aan de Gaverbeek” genoemd omdat het vlak naast de Gaverbeek ligt. Aan het eind van het seizoen 2013-2014 zal het regenboogstadion een verbouwing ondergaan waardoor er straks een tribunecapaciteit zal zijn van 13.000. Met dit verbouwde stadion zal Zulte Waregem in de toekomst haar Europese wedstrijden in eigen stadion kunnen spelen, dit was tot nu toe niet het geval omdat het huidige stadion niet aan de UEFA eisen voldoet.

Wedden op bekerwinst

Zulte Waregem heeft het stamnummer van Zulte VV overgenomen waardoor de erelijst van Waregem niet kan worden meegeteld. Met een tweede plaats in de Jupiler Pro League heeft de club zijn beste resultaat ooit gehaald in de competitie. Het won wel 1x de Belgische beker in 2006. Zulte Waregem heeft bewezen een cupfighter te zijn, gaan ze dit jaar de beker winnen? Om te gokken op voetbal moet je bij de legale online bookmakers zijn zoals BetFirst en Unibet.

Gokken op Zulte Waregem – KV Kortrijk

Een echte burenruzie is het wanneer Zulte Waregem tegen KV Kortrijk speelt, beide voetbalclubs liggen op nog geen 20 km van elkaar en dat maakt het De derby van West Vlaanderen. Een wedstrijd die door veel supporters uit beide kampen gezien wordt als de wedstrijd van het jaar. Verliezen is dan ook geen optie en als supporter wilt u zeker ook een gokje wagen op de uitkomst van deze wedstrijd. BetFirst en Unibet hebben voor deze wedstrijd een uitgebreid aanbod aan quoteringen.

Inzetten op Zulte Waregem

Niet alleen op de derby van West Vlaanderen wedden maar ook op andere wedstrijden van Zulte Waregem? Geen probleem, BetFirst en Unibet zijn legale Belgische online bookmakers waar iedere voetbalfan kan gokken op voetbal. Of het nu gaat om wedstrijden uit de Jupiler Pro League of de Europa League, er zijn altijd quoteringen aanwezig.